Melyik vámpíros könyv tetszett nektek a legjobban, és miért?
tudom h ez tipikus válasz:
alkonyat: nekem nagyon teccik néhol már kicit télleg sok de olyan jól meg van fogalmazva:D
vámpírnaplók: izgalmas. nem csak az unalmas romantika van benne hanem tele van fordulatokkal. az első két könyv aaz elment de a 3 könyvet végigizgltam h aztaa most mi lesz?:O:D és a vége olyan lett amire sztem senki sem számítana én biztosan nem...:O most veszem majd meg a 4.könyvet:D
Tőled függetlenül írom azt, hogy nekem is a Félúton a sírhoz sorozat a kedvencem. Teljesen véletlenül rendeltem meg netről, egy másik könyvvel. ez volt akcióban. Gondoltam na majd egyszer elolvasom. Megérkeztek, nagyon vártam már őket. Megnéztem a hátulján, a bemutató részt. Na akkor már nem volt visszaút. A másikat, amit eredetileg akartam a mai napig nem olvastam el. :)
Tetszett a Twilight Saga is, de ez ezerszer jobban.
Azóta elolvastam a második részét is. A harmadik könyvet meg most rendeltem meg. Megvan a gépen, de nem akartam azzal rontani a dolgon. Könyvből azért mégis jobb olvasni.
Nekem is az tetszett, hogy tele van akcióval, erotikával, fordulatokkal.
21/L
Anne Rice: Interjú a vámpirral
habár csak a film után olvastam el mégis nagyon tetszett
Anne Rice könyvei elég jók... vagyis én még csak a Lestat feléig jutottam időhiány miatt, de amit olvastam, az tényleg jó volt.
Amit viszont nagyon nagyon és mindennél jobban imádom, az a True Blood sorozat. A negyedik részig sikerült még csak eljutnom, mert vásárolni nem igazán tudok könyveket a könyvtárba meg várni kell... Neten meg csak béna fordítás van... De áááá <3 Valami fantasztikus. A szereplők, a sztori meg minden. Nagyon jó.
A másik könyvsorozat, ami szintén király vámpíros, az a Fekete Tőr Testvériség. Bár ott is még csak a negyedik résznél tartok, de szuper sorozat.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!