Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik vámpíros könyv tetszett...

Melyik vámpíros könyv tetszett nektek a legjobban, és miért?

Figyelt kérdés
Amit olvastatok, természetesen :)
2010. szept. 8. 20:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Darren Shan vámpírkönyvei, mert... csak, változatos, élmény dús és.. nem tom engem nagyon megragadott és nem tudtam letenni a kezemből egyik könyvét sem, van benne izgalom és egy nagyon jó történet. (13/F)
2010. szept. 8. 21:13
 2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már utánna is néztem, meglepett milyen fiatal az író :) Valamelyik könyvéből is keresek majd
2010. szept. 8. 21:26
 3/25 anonim ***** válasza:

tudom h ez tipikus válasz:

alkonyat: nekem nagyon teccik néhol már kicit télleg sok de olyan jól meg van fogalmazva:D

vámpírnaplók: izgalmas. nem csak az unalmas romantika van benne hanem tele van fordulatokkal. az első két könyv aaz elment de a 3 könyvet végigizgltam h aztaa most mi lesz?:O:D és a vége olyan lett amire sztem senki sem számítana én biztosan nem...:O most veszem majd meg a 4.könyvet:D

2010. szept. 8. 22:04
 4/25 A kérdező kommentje:
Nekem a Félúton a sírhoz. Már magában a címéért sem venném meg, de aztán... megtörtént a csoda. Azért olvastam, mert ajánlották, másképp bele sem kezdek. Végre egy könyv, amiben nincsenek történeti hibák, jól fel van építve. Nem az az üres tnikönyv, hogy gimi, pasi, stb. Ebben van akció, fantázia, erotika, és olyan jókat nevettem rajta, hogy anyám hülyének nézett. Hozzáteszem útálok olvasni. Annak idején a Twilight fogott meg ennyire. De ez most nagyon! 19/L
2010. szept. 8. 22:14
 5/25 anonim ***** válasza:

Tőled függetlenül írom azt, hogy nekem is a Félúton a sírhoz sorozat a kedvencem. Teljesen véletlenül rendeltem meg netről, egy másik könyvvel. ez volt akcióban. Gondoltam na majd egyszer elolvasom. Megérkeztek, nagyon vártam már őket. Megnéztem a hátulján, a bemutató részt. Na akkor már nem volt visszaút. A másikat, amit eredetileg akartam a mai napig nem olvastam el. :)

Tetszett a Twilight Saga is, de ez ezerszer jobban.

Azóta elolvastam a második részét is. A harmadik könyvet meg most rendeltem meg. Megvan a gépen, de nem akartam azzal rontani a dolgon. Könyvből azért mégis jobb olvasni.

Nekem is az tetszett, hogy tele van akcióval, erotikával, fordulatokkal.

21/L

2010. szept. 8. 22:36
 6/25 anonim ***** válasza:
Ja. és ahol voltam pl.buszon. nem bírtam ki hogy ne nevessek azokon a részeken. elég cink volt. :)
2010. szept. 8. 22:37
 7/25 anonim válasza:

Anne Rice: Interjú a vámpirral

habár csak a film után olvastam el mégis nagyon tetszett

2010. szept. 8. 23:32
 8/25 anonim ***** válasza:

Anne Rice könyvei elég jók... vagyis én még csak a Lestat feléig jutottam időhiány miatt, de amit olvastam, az tényleg jó volt.

Amit viszont nagyon nagyon és mindennél jobban imádom, az a True Blood sorozat. A negyedik részig sikerült még csak eljutnom, mert vásárolni nem igazán tudok könyveket a könyvtárba meg várni kell... Neten meg csak béna fordítás van... De áááá <3 Valami fantasztikus. A szereplők, a sztori meg minden. Nagyon jó.

A másik könyvsorozat, ami szintén király vámpíros, az a Fekete Tőr Testvériség. Bár ott is még csak a negyedik résznél tartok, de szuper sorozat.

17/L

2010. szept. 9. 16:25
 9/25 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ilyeneket írtok :D
2010. szept. 9. 18:23
 10/25 anonim ***** válasza:
Darren O'Shaungnessy (Darren Shan) könyvei. Annak ellenére, hogy már a húszas éveim taposom, teljesen bele tudom magam élni a kalandokba. Kellően izgalmas, nem ritka benne a harc, a küzdelem, ami néha undorító, de ez csak emeli a dolgokat.
2010. szept. 10. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!