Szerintetek jó ez a novella?
Szerintem az a probléma vele, hogy te belülről érted mi történik, de az olvasó nem. Hogyan kerülnek a bálra? Miért nem találkoztak eddig? Miért mond a lány igent? Miért ezt a módot választja a srác hogy az övé legyen? Oké, van egy kis magyarázat a végén, de olyan, mintha azt mondanád, minden azért van mert te azt mondtad, pont. Érdemes az infókat nem direktben kimondani, csak éreztetni, hagyni hogy a cselekmény útján derüljenek ki.
Nagyon légből kapott az egész, nem tudunk együtt érezni velük, bevonódni, mert nem hagysz időt rá. Mindketten apuci gazdag, szép kisgyerekének tűnnek, ami eléggé elcsépelt felütés. Nincs személyiségük, nincs más benyomás róluk.
Fú nemtom érthető-e amit mondani akarok, szívesen válaszolok ha kérdezel 🙂
Szerintem nagyon jó lett. Szeretem a novellákat, csak azt nem értem, mért van az, hogy csak a végén derül ki minden infó. Vagyis értem, így lesz izgalmas. Ez tipik novella, igaz nem vagyok szakértő. Röviden, tömören: jó lett
Lesz valami féle folytatás vagy elősztori?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!