Top5 legutáltabb könyv?
Figyelt kérdés
Lehetőleg kifejtéssel. Érdekelne, miért nem szereted az adott könyvet, vagy mi az, ami hibás benne.2021. dec. 30. 16:47
11/12 anonim válasza:
Egy-két kivétellel az összes kötelező.
12/12 anonim válasza:
Danielle Steel. Régen többnek nekiugrottam mert nem tűnt rosszank a sztori. De annál unalmasabb, minthogy gazdag bombanők és bombahapsik összejönnek összevesznek és persze mindig kibékülnek a végére, állandó happy end konkrét koreográfia, hányszor csókolóznak hány szex van hány vita....hát fájdalmas volt. Egyet olvastam végig egykori könyvtáros főnököm unszolására, évtizedekkel később is fáj az idő elvesztegetésének gondolata, amit elvett az életemből. A többit nem tudtam kiolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!