Mikorra lesz itt a csomag?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni Book Depository nevű oldalról egy pár könyvet, és az egyik elővételes. Arra lennék kíváncsi, hogy az egész csomaggal megvárják-e amíg megjelenik az a kömyv, vagy pedig elküldik a többit, és utána külön küldik el azt az egyet. A válaszokat előre is köszönöm.2021. dec. 30. 09:07
1/4 anonim válasza:
Van nekik egy "Contact us" menüpontjuk, szerintem ott nagyobb szerencsével kapsz kielégítő és pontos választ a kérdésedre.
2/4 anonim válasza:
Persze. A kedvedért kétszer szállítanak, amikor egy csomagot rendeltél.
3/4 anonim válasza:
"A kedvedért kétszer szállítanak, amikor egy csomagot rendeltél."
Ugyan nem annál, hanem hasonló cégnél, de igen, 5 könyvet rendeltem, és négy csomagban küldték.
4/4 anonim válasza:
Nekem se várták meg, amíg megjelenik a könyv. Igaz nem is kértem, hogy egyszerre küldjék ki. Szintén egy másik könyvesbolt.
Írj nekik, hogy egyszerre küldjék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!