Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehetne ezt jól megoldani?

Hogy lehetne ezt jól megoldani?

Figyelt kérdés
Az van, hogy van egy sztoriötletem, amit még kicsiként találtam ki, így nagyon közel áll hozzám. Mindig úgy képzeltem el, hogy Amszterdamban játszódik majd és a karaktereimnek ki is találtam a nevét, amik sajnos angolok. Rájöttem most így, hogy megtaláltam a jegyzeteit, hogy a kettő valahogy nem fér össze, de mindkettőhöz ragaszkodok, mert fontos nekem, és okkal választottam a neveket is és Amszterdamot is. Valamelyikről le kellene mondanom, ha valaha meg akarom írni a történetet, de nem tudom, melyikről kellene...

2021. dec. 28. 17:15
A kérdező szavazást indított:
Tartsd meg a várost és legyenek holland nevek!
Tartsd meg a karakterek nevét és vidd át a helyszínt Angliába!
Tartsd meg Amszterdamot városnak, de a neveket írd át hollandra, például, mint ahogy a Zsófia angolban Sophia!
Tartsd meg a neveket és válassz valami Amszterdamhoz hasonló várost!
Tartsd meg mindkettőt, ettől lesz különleges!
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Az lemaradt, hogy legyen a város Dzsibuit a nevek pedig kínaiak.
2021. dec. 28. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hallod... Két barátnőm kiment fél éve Amsztiba. Azóta is magyar nevük van és marad is.

Miért ne lehetne angol nevük? Lehetnek a szülők, akik oda költöztek, nagymama/papa volt angol, a gyereknek tiszteletből ezt adták. Oda költöztek a karakterek angol nyelvterületről.

2021. dec. 28. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Amszterdamban játszodik, Amerikában vagy angliában élt a karakter a költözés előtt.
2021. dec. 28. 17:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi kettő válaszolónak, az egyesnek meg csak annyit, hogy hidd el, az okkal nem volt válaszlehetőség...
2021. dec. 28. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!