Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik szerintetek az 5...

Melyik szerintetek az 5 legjobb és 3 legrosszabb Stephen King könyv?

Figyelt kérdés

Kezdem én (azok alapján, amiket eddig olvastam):

5 legjobb:

1. 11/22/63

2. Éjszakai műszak

3. A ragyogás

4. Álom doktor

5. Minden sötét, csillag sehol / A rémkoppantók

5 legrosszabb:

1. Rémálmok bazára

2. Csipkerózsikák

3. Carrie

2021. dec. 16. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam minden könyvét Stephen Kingnek, igy nem tudok listát irni, de csodálkozom, hogy senki se irta a Coloradoi kölyköt a legjobbak között. Szerintem mindenképp a legnagyobb könyvei között van.
2021. dec. 17. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ami így az elmúlt évekből megragadt bennem (és kétszer is elolvastam legalább):

1. 11/22/63

2. Minden sötét, csillag sehol

3. A remény rabjai (ezen belül nem tudnék dönteni, melyik kisregény, az Állj ki mellettem, A jó tanuló és maga A remény rabjai is zseniális)

A Végítélet és az Az pl számomra annyira megrázó, hogy emiatt nem írom bele a topba, de ettől még elismerem, hogy bitang jó könyvek, kerek egészek, velős mondanivalóval (a Végítélet meg is ríkatott, emlékszem).

Hát a kevésbé jobbak... mindent nem olvastam tőle, de a Csipkerózsikák nekem is kicsit olyan mehh volt. Ja, és megpróbálkoztam a Setét torony szériával is, de a 2. kötet felénél feladtam, semennyire nem kötött le.

2021. dec. 18. 23:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Azokat a könyveit szeretem,de azokat nagyon amik igazábol is megtörténhetnek.

Tehát sem vámpír,sem szellem,sem AZ nincs benne.

Cujó

A remény rabjai

Dolores

2022. febr. 3. 04:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13 A Tortúra is előfordulhat, illetve amilyen irányba haladunk, lassan az Erőltetett menet, és A menekülő ember is bekövetkezhet.
2022. febr. 3. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!