Melyik a legrosszabb, és legjobb harry potter könyv, és film?
Könyv:
legjobb: 4.
legrosszabb: 6.
Film:
legjobb: 2.
legrosszabb: 7
Legjobb könyv: 3
Legrosszabb könyv: egyikre se mondanám, de 6 tetszett legkevésbé
Legjobb film: 4
Legrosszabb film: 7
Könyvben nekem a 6. a kedvencem, legrosszabbnak pedig ha muszáj az 1.-t mondanám. Nem azért, mert rossz lenne, csak rövidebb és kicsit kevésbé érdekes így sokadszorra, mint a többi.
Filmből a legjobb talán a 3. (bár a 2. meg olyan szempontból nagyon jó, hogy viszonylag szorosan követi a könyv történéseit), legrosszabb pedig a 7 (de a 4. sem sikerült szerintem túl jól, mert sajnos a könyv elég nagy része hiányzik belőle).
Könyvből nem tudok legrosszabbat mondani, mindegyik szeretem:) Kedvencem a 6.
Film: 4 a legrosszabb, talan a 3 a legjobb. Az első két filmet is szeretem, ha a könyvhöz való hűséget nézzük azok a legjobbak, ellenben a 3 pörgősebb (mégha rengeteg fontos rész ki is maradt..)
Legjobb:
Könyvek:igazából az összes de talán a 3.Itt tényleg gondban vagyok,mert mindegyiket szeretem.
Film: Itt egyértelműen a 3.
Legrosszabb:
Könyv: Mint mondtam nehéz,de talán az 1 vagy a 2. Ezek azok amiken úgymond gyors végig megyek, mert kicsit még gyerekesek és rövidek.
Film: Egyértelműen a 6. Siralmas ami lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!