Mi a véleményetek arról, hogy elhunyt Anne Rice?
Figyelt kérdés
Én gimis korom óta olvasom a könyveit. Mindig figyelem, hátha kijön tőle valami új. De így "vége egy korszaknak". Ez most lesokkolt, pedig nem ismertem személyesen.2021. dec. 12. 11:29
11/18 anonim válasza:
Annyit még ideírok (2-es, 5-ös vagyok), hogy Jürgen Habermas két évvel ezelőtt nem éppen tiniként adott egy nagyon jó könyvet.
12/18 A kérdező kommentje:
Persze. Én se értem, hogy miért gondolják azt, hogy aki 50 fölött van, az már nyugodtan meghalhat, illetve meg akar halni vagy nem is értem ezt a gondolkodásmódot, hogy egy idős ember halála miért ne lenne tragédia?
David Attenborough 95 éves és ontják vele a természetfilmeket, ő is jól érzi magát, életvidám.
Anne Rice is folyamatosan írt, pár éve is jött ki új Lestatos könyv is.
Ezek szerint 60 felett már csak a halált szabad várni, nem lehetnek vágyaim, céljaim, mert az csak most lehet. Na de mindegy.
2021. dec. 13. 21:27
13/18 anonim válasza:
Kérdező, köszönöm a válaszodat (teljesen egyetértek), mert megnyugtat, hogy vannak még normális emberek az oldalon.
14/18 anonim válasza:
Nekem a kedvenc írom volt,annyi mindent adott a könyveivel. Mivel már idős volt,így gondoltam, hogy nem fog több könyvet írni.
15/18 anonim válasza:
Valójában neked nem Anne Rice hiányzik, hanem Lestat.
16/18 anonim válasza:
Kérdező: ha te majd eldöntöd, hogy mit akarsz olvasni, hallani, akkor ne kérd ki mások véleményét (lsd. mi a véleményetek arról, hogy...)
17/18 A kérdező kommentje:
Attól, hogy neked van egy véleményed, nekem azt még nem kell elfogadnom vagy egyetértenem vele.
Ha zavar az, hogy másnak van véleménye a véleményedről, akkor lehet nem kéne kérdésekre válaszolgatni...
2022. ápr. 19. 18:26
18/18 anonim válasza:
Szeretem a könyveit, többször is olvastam őket... De hiába, ha se a vámpírkrónák utolsó könyveit, se a múmia folytatásait nem fordítják magyarra és nem adják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!