Nektek mi a véleményetek arról, hogy egy elhunyt facebook oldalára a részvétnyilvánítást közvetlenül az idővonalára írják?
Szerintem undorító...az emberek mindent az idővonalra írnak, hogy lássa mindenki más, hogy ők mi kedves népek és foglalkoznak az ismerőseikkel...képmutatás és tiszteletlenség a javából.
Mondom ezt úgy, hogy nem hiszek az erkölcsben, de ilyen eseteknél felhúzom magam.
Nekem elég morbid egy halott idővonalára írni. Ő nem tudja már kezelni. Családnak nem valószínű, hogy van jelszava. Szóval szerintem nem is illik, mert senki sem tudja kontrollálni.
Így meg pláne illetlenség, hogy a lánya sehol sem tette közzé és akkor az ismerősök meg teleírják vele az idővonalat.
Az más, amikor valaki a saját oldalára írja ki tájékoztatásként, hogy elhunyt egy rokona és oda írnak neki részvétet.
De lehet, hogy az aki ír nincs kapcsolatban a családdal, csak az elhunytat ismerte többé kevésbé és csak így tud részvétet nyilvánítani.
Lehet hogy ezért írnak, mert nyilván mindenki tudja, hogy az elhunyt már nem olvassa, de az emberek szükségét érzik, hogy elköszönjenek az elhunyttól.
Elég szánalmas ez a facebook üzengetés szerintem, kb mint a lenti linken...
Nagyon nem szép dolog.
Anyukám tavaly halt meg, az ő idővonalára is írtak, a tesóm teljesen kiakadt. Nagyon bezavart látni egy nekünk idegentől, hogy "nyugodj békében", mikor tudja, hogy azt ő már nem látja, csak a családot piszkálja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!