Ajánlások kellenének, valakinek van ötlete?
Figyelt kérdés
Könyveket, filmeket, sorozatokat keresek.
Hasonlóakat mint pl az alkonyat (a film), árnyvadászok (Abból a film és a könyv tetszett, a sorozat nem), sötét elmék (a film), komor elemek (a könyv)
Kicsit eltér de tetszett még az így görbüljek meg (könyv) is.
Tudnátok hasonlóakat mondani? Vagy a leírtak alapján esetleg valami újat mutatni ami tetszhet?
2021. dec. 5. 21:15
1/6 anonim válasza:
Nem éppen az én terepem, de egy jó ötlet lehet, ha "young adult" jelzővel keresel filmeket, könyveket. Biztos találsz valami izgalmasat.
2/6 anonim válasza:
A kárhozottak királynője.A film se rossz,de igazából csak a zenék viszik el a hátukon.Könyvbe is megvan,de azt nem olvastam.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. dec. 6. 20:00
6/6 anonim válasza:
Deborah Harkness: A boszorkányok elveszett könyve
Ez a trilógia 1. része és van belőle sorozat is de a könyv sokkal jobb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!