Kellenének szép és ritka angol/amerikai nevek a könyvemhez. Tudnátok írni párat?
Eléggé kezdő vagyok még az írásban, ezért kérnék pár tanácsot! Nagyon sokat gondolkoztam a neveken de eddig még egy név sincs ami igazán tetszene.
A karakterek amihez kellenének egy:
18 éves fiú, zöld szemek, barna haj, sportos testalkat, aránylag magas, hiperaktív személyiség. (...)
17 éves lány: szőkésbarna haj, kék szemek, átlagos testalkat, alacsonyabb a fiúnál egy kicsit! (...)
17 éves fiú: sportos testalkat, szőke haj, barna szemek, elég magas, NAGYON BEKÉPZELT személyiség, hiperaktivitás. (...)
Malcolm, Brian, Kenneth,Timothy,Ryan,Lawrence
Milla,Scarlett,Charlotte,Brenda, Amanda,Marilyn
1.) Tommy, Alex, Christoph, Dylan
2.) Alexis, Allison/Allie, Linda, Samatha, Claire
3.) Cody, William, Jonathan, Jacob, Brandon
Fiú nevek:Evan, Matthaw, Mark, Christopher, Christian, Andrew, Landon, Drake, Daniel, Percy, Harry, Hanry, Adam, Richard, Gail, Rhett, Liam, Oliver, Jack, Shawn, Bratt
Lány nevek:Audrey, Rose, Jackie, Amalie, Emily, Emma, Leah, Isabella, Anabella, Christina, Lucy, Ellie, Elisabeth, Lisa, Lidia, Olivia, Hannah, Anna
Fiúk: Damien, Norman,Kevin,Zane,Paul,Herbert,Rufus
Lányok:Amelia,Bridgette,Kate,Griselda,Daniela,Leila,Elizabeth,Charlotte,Dorothea,Arianna
Én is könyvet írok, egy fantasy regény sorozat első részét. Azt tanácsolom, hogy tegyél bele leíró részeket, de ne sokat
!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!