Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szívesen vállalok bétázást...

Szívesen vállalok bétázást wattpados vagy bármilyen más platformra készült könyven. Szerintetek lenne igény ilyenre?

Figyelt kérdés
Ha például valaki nem biztos a helyesírásban vagy bármilyen egyéb fogalmazási kérdésben én szívesen segítek kijavítani/tanácsot adni. Persze ezeket senkisem köteles megfogadni, csak időtöltésnek szánom magamnak. Ha valakinek van ilyen könyve az itt jelezhet.

#könyv #béta #Wattpad #időtötés
2021. dec. 2. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással én ezt nem erőltetném.
2021. dec. 2. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, előbb tanulj meg vesszőket használni. Meg aztán "senkisem"? Egy szóban?
2021. dec. 2. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A szándék jó és nemes, de ehhez kicsi a tudásod. Igény persze lenne rá, de ha a javításaid a helyesírásról olyanok, mint a kérdésed kifejtésében, nem számíts sok jelentkezőre.
2021. dec. 2. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Azért nem kell a kérdező lelkébe gyalogolni. Igen, nem ír túl helyesen (nekem az az első benyomásom, hogy angol nyelvterületen él), de a wattpados irományok kb 30%-a ennél is rosszabb, úgyohgy egy rétegnek biztos segíthet.
2021. dec. 3. 13:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a negyedik válaszolónak, én is azért kérdeztem, mert szeretnék fejlődni ilyen téren. A többieknek pedig üzenem, hogy értékelem a kritikát, de lehet ezt nem bunkó módon is közölni. Nem tudom láttatok-e már más kérdéseket itt gyakorikérdésen, vagy esetleg történeteket wattpadon, de szerintem vannak az enyémnél sokkal rosszabb helyesírásúak is. Láttam például olyan könyveket, amiknek nagyon jó a története, csak a fogalmazás kicsit zavaros, ebben szeretnék segíteni.
2021. dec. 3. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem, ez kedves tőled :-) Bár én elég fura stílusban írok, és hát horror és dráma műfajban :-D Nem hiszem, hogy az neked bejönne, akár bétázásra is :-D
2021. dec. 3. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Viszont nem más munkáján kéne gyakorolni, ez eszedbe jutott? Úgy nem, ha csak te javítasz.
2021. dec. 3. 19:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ami neked gyakorlás, másnak tanulás. Ha te rosszul javítasz ki valamit, rosszul rögződik, amivel megint csak nem jut előrébb.
2021. dec. 3. 19:39
 9/11 A kérdező kommentje:

Ezért írtam, hogy ez saját döntés. Nyilván én sem vagyok tökéletes, hibázhatok, emberből vagyok. De úgy gondolom, valahol el kell kezdeni ezt az egészet. Ha pedig más munkáján dolgozom, akkor sokkal jobban odafigyelek az apróbb dolgokra, rákeresek az interneten, tájkozódom, még mielőtt elrontanám mások történetét.

A rögzülésről pedig annyit tudok mondani, hogy az író rengeteg könyvből meríthet ihletet vagy lesheti el mások helyesírását, ami még az enyémnél is rosszabb lehet esetleg. Végül pedig, miután kiadtam a kezeim közül az esetleg átjavított munkát, az írónak szíve joga, hogy megfogadja-e a tanácsaimat, vagy inkább mégis az eredetit teszi ki az oldalára. Ha nem tetszik a munkám akkor azt is mondhatja, köszöni szépen de nem kér belőlem többet.

2021. dec. 3. 21:53
 10/11 anonim ***** válasza:
89%

Az valóban olyan lelombozó, amikor nekiállok Wattpadon olvasni egy ígéretes könyvet de tele van hibával és annyira érthetetlenül van megfogalmazva, hogy inkább félbehagyom. Az enyém se tökéletes de azért többször átolvasom, egyesek szerintem iskola után gyorsan összedobják és már publikálják is. Nekem a privát naplómban nincsenek olyan hibák, mint némelyik történetben.

Alapvetően azt hiszem helyesen írok, a vesszőket nem mindig tudom, hová kell tenni. Bár ki tudja, a szakdolgozatomban is volt egy félbehagyott mondat amit még a konzulensem sem fedezett fel, nem is értem, hogy történhetett. :D

Ha gondolod az enyémet nyugodtan átnézheted, 1,5 Miraculous fanficem van, illetve sci-fik készülgetnek majd egyszer. :)

2021. dec. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!