Szívesen vállalok bétázást wattpados vagy bármilyen más platformra készült könyven. Szerintetek lenne igény ilyenre?
Ezért írtam, hogy ez saját döntés. Nyilván én sem vagyok tökéletes, hibázhatok, emberből vagyok. De úgy gondolom, valahol el kell kezdeni ezt az egészet. Ha pedig más munkáján dolgozom, akkor sokkal jobban odafigyelek az apróbb dolgokra, rákeresek az interneten, tájkozódom, még mielőtt elrontanám mások történetét.
A rögzülésről pedig annyit tudok mondani, hogy az író rengeteg könyvből meríthet ihletet vagy lesheti el mások helyesírását, ami még az enyémnél is rosszabb lehet esetleg. Végül pedig, miután kiadtam a kezeim közül az esetleg átjavított munkát, az írónak szíve joga, hogy megfogadja-e a tanácsaimat, vagy inkább mégis az eredetit teszi ki az oldalára. Ha nem tetszik a munkám akkor azt is mondhatja, köszöni szépen de nem kér belőlem többet.
Az valóban olyan lelombozó, amikor nekiállok Wattpadon olvasni egy ígéretes könyvet de tele van hibával és annyira érthetetlenül van megfogalmazva, hogy inkább félbehagyom. Az enyém se tökéletes de azért többször átolvasom, egyesek szerintem iskola után gyorsan összedobják és már publikálják is. Nekem a privát naplómban nincsenek olyan hibák, mint némelyik történetben.
Alapvetően azt hiszem helyesen írok, a vesszőket nem mindig tudom, hová kell tenni. Bár ki tudja, a szakdolgozatomban is volt egy félbehagyott mondat amit még a konzulensem sem fedezett fel, nem is értem, hogy történhetett. :D
Ha gondolod az enyémet nyugodtan átnézheted, 1,5 Miraculous fanficem van, illetve sci-fik készülgetnek majd egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!