Szerintetek lenne igény hangoskönyvekre?
Nyilván youtube-on keresztül, hogy bárki számára hozzáférhető legyen.
Erre nyilván lehetne mondani, hogy mindenkinek másra van igénye. És nem biztos, hogy ez lenne olyan népszerű, mint egy hiperszuper vlog vagy játék csatorna; csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Elsősorban olyanok írjanak, akik szeretnek olvasni, szeretik a könyveket.
Esetleg azt is megírhatnátok, melyeknek örülnétek ilyen formában.
Köszi, szép napot/estét! :)
Imádom a hangoskönyveket is :)
Ha lehet javasolni Stephenie Meyer : Egy életem,egy halálom....
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
#1, köszi a tippet! ;)
#2 én a Harry Potter könyv formájával hangoskönyvben találkoztam először. De hallottam már a Hobbitból is, tényleg nagyon jó minőségű.
Bár nem tudom, mennyire tudnék labdába rúgni a színészi (gondolok itt pl. Kern Andrásra a Harry Potter első két részével) felolvasás mellett. De egy próbát azt hiszem megérne.
#3, igen sejtettem, hogy a szerzői jogok miatt nem biztos, hogy zökkenőmentes lenne. Köszönöm, észben tartom.
#1-es vagyok.Nem kell profi szinkronszinésznek lenned :)
Ott van ytube-on:Gépész,Qqcska84,Gardrób stúdió,Álmok hangoskönyvtára... Hallgass beléjük (van amelyiknél busz,vonat megy a háttérbe😂,de épp ez az.Nem az a lényeg,hanem hogy szeresd és élvezd is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!