Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit tegyek, ha ez borzasztóan...

Mit tegyek, ha ez borzasztóan idegesít és zavar?

Figyelt kérdés

szerintem nem normális, hogy kb. 15 éve megjelent írásaimon kattogok még mindig!

de van egy adatbázis, ahol archiválnak minden megjelent anyagot, bárki rákereshet, aki ismer.

nehezen tudom azokat az írásokat még ma is vállalni, mert nagyon fiatalon írtam őket, azóta egyetemet végeztem, sokkal tájékozottabb vagyok, a stílusom is más lett, csiszolódott, fejlődött... plusz voltak, amik úgy jelentek meg, hogy nyomdahibával (pl. összetett szó két külön szóként)...

ezek miatt teljesen elment a kedvem, h. most írjak tovább... zavar, h. minden hozzáférhető, ezeréves anyagok, miközben én már máshol tartok írástechnikailag és tudásban, tapasztalatban.

mit tegyek?

2021. nov. 18. 02:17
 1/9 anonim válasza:
44%
Az adatbázis üzemeltetőjét kéne megkérned, hogy szedjék le.
2021. nov. 18. 02:48
 2/9 anonim válasza:
41%

Esetleg írd újra, dolgozd át. Aki épeszű, felfogja, hogy gyerekként, fiatalon teljesen máshogy ír az ember, minthogy nincs tapasztalata még.

Saját néven írtál? Tényleg megpróbálhatod levetetni akár. Ha írói álnevet használtál, akkor meg keress egy másikat.

2021. nov. 18. 04:41
 3/9 anonim ***** válasza:
20%

1.

egész lapok vannak beszkennelve feltöltve, nyilván nem fogják kivenni kérésre az enyémet, ezt így nem lehet.

2.

mondom megjelent újságok szkennelt archívuma, mit dolgozzak át rajta, ősrégi cikkeken? már rég más témák érdekelnek...

2021. nov. 18. 10:13
 4/9 anonim válasza:
79%

Ha ennyire nem érdekel semmi javaslat, akkor ne írjál! Pont letojom.

Sok helyen de igen, le lehet vetetni az online tartalmakat, kivéve ha az írás átadásakor átadtál kb minden jogot másnak.

A nyomtatottal nyilván nem tudsz mit kezdeni, de szerinted ki fog utánad kutatgatni, hogy nyomtatott újságok után szaladgáljon? :D amúgy meg nyelvész könyvekben is előfordulnak grammatikai, vagy simán elgépelési hibák...

De ha ennyivel feladod, nem neked való az írói szakma...

2021. nov. 18. 10:22
 5/9 A kérdező kommentje:

4

próbáld megérteni, hogy ha be van szkennelve x számú teljes újság nem lehet azt kérni, hogy az 5. oldalról a bal hasábon lévő cikkedet vegyék ki, mert a tied mellett más ember anyaga is ott van.

úgy tudom azzal, h. ezek anno megjelentek, ma már bárki kezdhet bármit, archiválhatja, elérhetővé teheti a nagyközönség számára.

abban igazad van, h. nem nekem való, mert nem tudom ezeket a dolgokat könnyen venni.

2021. nov. 18. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondd azt mindenki. Fiatal voltál kellett a pénz. 🤣
2021. nov. 18. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Írj ezután álnéven.
2021. nov. 18. 21:02
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor ti a helyemben írnátok tovább, nem adnátok fel?
2021. nov. 20. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Ne hülyéskedj már. Írjál.
2021. nov. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!