Milyen konyveket olvastok inkabb? Vagy szivesebben?
Figyelt kérdés
Unalmas egy konyv hogyha Magyarorszagon jatszodik peldaul? Ha minden masodik embert Marcinak, Lacinak vagy Zsofinak hivnak benne? Nagyon sok ember szerint ugyanis igen es a kezukbe se veszik. Mileyn kornyezetben jatszodik a kedvenc muvetek? Jobban preferaljatok az angol szereplos muveket (mint a filmekben)? Mr William Johnson vonzobb a ma olvasoi szamara mint Kiss Lajos?2021. nov. 16. 07:04
11/12 anonim válasza:
Nekem a kedvenc regényem az Üvöltő szelek, és a mai írók közül Fábián Janka, jó könyve az Emma szerelme.
12/12 anonim válasza:
Magyarországon játszódó könyv nem érdekel, az pedig kifejezetten zavar ha magyar nevek vannak egy könyvben, ilyeneket a kezembe se veszek.
Legszívesebben fantasyt, horrort, krimit, orvoskrimit, scifit, mindenféle természetfeletti sztorit, és alkalmanként erotikus- romantikus könyveket is olvasok.
Bár most pl egy ideje kiléptem a komfortzónámból és belevágtam egy picit másba a történelmi jellege miatt, és az Outlander sorozat köteteit falom:) imádom!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!