Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha ilyen kritikát kapnátok az...

Ha ilyen kritikát kapnátok az írásaitokra, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Elküldtem egy ismert, szigorúságáról is híres szerkesztőnek az anyagaimat, másolom, amit mondott róla: "Összességében azt gondolom, hogy jó érzéke és tehetsége van az íráshoz - ez jó. Jó az is, hogy látom, bár nem hivalkodik vele, hogy ismeri a témát, utánanéz, utánaolvas. Viszont érdemes az összetapadt jelzős szerkezeteket kerülni, elhagyni minden fölösleges szót, mert az olvasó óhatatlanul kikapcsol, a szeme átsiklik."
2021. nov. 15. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
7%
Ha a Havas írta, akkor meg akar izélni.
2021. nov. 15. 13:27
 2/14 A kérdező kommentje:

havas nem kritikus, aki ezt írta, viszont elismert kritikus.

és én nem mondtam, h. nő v. ffi vagyok.

2021. nov. 15. 13:32
 3/14 A kérdező kommentje:

semmi értelmeset nem tudsz hozzászólni, így kérlek hagyjuk.

olyanok válaszát várom, akik ennél értelmesebbek, köszi.

2021. nov. 15. 14:09
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Azt mondta, hogy érdemes írással foglalkoznod.
2021. nov. 15. 15:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pozitiv velemeny.
2021. nov. 15. 17:35
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Hat persze az nem mindegy, hogy az ember írásait kiadják e vagy nem, de egyet értek, bizonyára nő vagy. Csak abból gondolom, hogy egyszer olvastam, hogy a nők sokkal több jelzős szerkezetet használnak. A kritikus meg gondolom pasi. Hát kell egy fajta egyensúly, hogy mindenkinek jó legyen na.
2021. nov. 15. 20:09
 7/14 A kérdező kommentje:
a kritikus nő
2021. nov. 15. 20:47
 8/14 A kérdező kommentje:

7

és amúgy kifejezetten unintelligens hozzászólásnak tartom a nemek találgatását.

az írónak nincs neme, vagyis tök mindegy ffi vagy nő, a tehetség számít, akárcsak a kritikusnál.

az égvilágon semmit nem oszt-szoroz, a kérdés nem ez volt.

2021. nov. 15. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem itt egyesek irigykednek a jó kritika miatt, amit kaptál, azért húzzák az agyadat ezzel a gender dologgal.

Egyetértek, csak a minőség számít, nem pedig az, hogy mi van a lábad között.

2021. nov. 15. 21:01
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
7 vagyok. Hát akárhogy is forgatod. Én magam pl kifejezetten NEM szeretek férfi írótól olvasni. Kevés a kivétel. Nem kell ebből is gender kérdést kreálni. Egy férfi és egy női író stílusa más es kész. Én nem is szeretem a férfi írók stílusát. Kivétel természetesen van, de ott sem a stílus, hanem a sztori, ami tetszik. (Pl Gyűrűk ura) Nem kell erőltetni az egyformaságot. Szerintem az az unintelligens dolog, hogy kapsz egy jó kritikát és ide jössz ünnepeltetni magad. Volt benne dicséret es tanács. Döntsd el megfogadod e. Nekem mindegy.
2021. nov. 15. 22:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!