Lenne igény egy középkorban játszódó, teljesen mágia mentes történetre?
Figyelt kérdés
Szeretnék írni egy könyvet egy ilyen tematika mentén, megírni egy fantasy történetet mágia nélkül, kicsit realisztikusabbra véve. Titeket érdekelne egy ilyen könyv? Elolvasnátok?2021. nov. 10. 21:13
21/26 anonim válasza:
Kedves vitázó felek. A privát nézeteltérések megvitatása és a személyeskedés helye szerintem a "privát üzenetek" fal lesz, úgyhogy megköszönnénk, ha vagy abbahagynátok, vagy áttérnétek oda megbeszélni ezt.
22/26 anonim válasza:
A fantasy lényegét/fogalmát vitatjuk itt meg. Ami a kérdéshez kapcsolódik a fenti #fantasy keresőszó alapján.
23/26 anonim válasza:
Én szívesen elolvasom, ha érdekel az alaptörténet. Ha esetleg elkezded kirakni a részeket, akkor nyugodtan küldhetsz egy linketˇˇ
24/26 anonim válasza:
Tronok harca meg van? Habár van benne mágia de minimálisan valamint nem a mágia szippantotta be a nézőket hanem a csavaros középkori történetek a nemesi játszmák a lovagi parbajok és háborúk!
Ha jó a történet igazából tok mindegy hogy mi az mert jó lesz!
25/26 mercenary555 válasza:
Kaphatnánk egy ojan "bevezetöt" vagy hogy is hivjákot mint amik a könyvek hátulján szoktak lenni? Én vagy ezek alapján, vagy ugy döntöm el hogy random hejeken bele olvasok. (bár ha vannak sárkányok akor általában beszipant a könyv bármijen kicsi a részük a sztoriban). Amúgy emlékszem egy könyvre talán szerafina voltak sárkányok (egy inteligen, a dolgokat érzelem nélküli logikával megmagyarázo faj) és bizonyos képességek is de mágia nem volt benne.
26/26 mercenary555 válasza:
Amúgy mivel egy a megszokottól eltérő "mágia nélküli" fantáziát irsz igazán érdekelne a világ amit leirsz a néha pár szó erejéig ecseteled a filágot, annak müködését és vagy a történelmét engem megvettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!