Lenne igény egy középkorban játszódó, teljesen mágia mentes történetre?
Ha mágiamentes, akkor az nem fantasy, csak történelmi, akkor is, ha kitalált a világa.
Egyébként írni magadért írj, ha szeretnél ilyen sztorit összehozni, akkor csináld.
A fantasy nem csak mágiából áll. A kitalált lények/növények/tárgyak is bele tartoznak. :)
Amíg fantásia dolog van benne addig fantasy. A a fantasy nem csak attól lehet fantasy, hogy varázsolnak benne.
És neked a sárkányban, kentaurban hol van a mágia? Egyik se varázsol.
Meg ugye tudod, hogy te meg én is tudunk beszélni, még se vagyunk varázsállatok. És igen az ember is állat, bármennyire fáj ez neked.
A teleportáló kő pedig lehet természetes egy kitalált világ kitalált szabályai/törvénye alapján.
Bírom ezt az oldalt, rákérdezel valamire, mert nem érted, erre lepontozást és leszólást kapsz.
"És igen az ember is állat, bármennyire fáj ez neked."
Honnan veszed, hogy nem tudom?? Miért minősíted, mintha gondolatolvasó lennél? Egyébként nyilván emberi nyelven kommunikáló macskákra és hasonlókra gondoltam.
Nem attól lesz valami mágikus, hogy tud varázsolni, hanem mert nem létezhet a természetben, s nincs rá logikus, tudományos magyarázat, mint egy sci-fi-ben.
"Honnan veszed, hogy nem tudom?? Miért minősíted, mintha gondolatolvasó lennél? Egyébként nyilván emberi nyelven kommunikáló macskákra és hasonlókra gondoltam."
Mert a legtöbb ember azt hiszi, hogy az ember nem állat hanem egy másik kategória? :)
"Nem attól lesz valami mágikus, hogy tud varázsolni, hanem mert nem létezhet a természetben, s nincs rá logikus, tudományos magyarázat, mint egy sci-fi-ben."
Hát akkor te se vagy tisztában a mágia mibenlétével. Meg egy KITALÁLT világban azzal magyarázol bármit amivel akarsz. Egyébként attól nem lesz valami mágikus mert más törvények érvényesülnek rajta a kitalált világodban a valósághoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!