Girondista vagy jakobinus volt Noirtier de Villefort?
Figyelt kérdés
A Monte Cristo grófjában Noirtier de Villefort úr a francia forradalom idején girondista vagy jakobinus volt?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert a mű elején girondistának nevezik, és ő maga emlegeti, hogy annak idején Robespierre (aki ugyebár jakobinus vezető volt) "kutyái" bekerítették. A mű közepén és vége felé azonban többször is jakobinusként említik.
Ennek mi az oka? Hibát vétett az író, nem figyelt oda erre, vagy lehet ennek valami sztorin belüli oka?
2021. nov. 6. 23:49
1/2 anonim válasza:
Hát olyan se nem jó, se nem rossz. A 2. széken a lányt állítottam volna fel a végén. Eszter egy nagyon jó énekes, szóval nem értem miért nem mutatták, és azt sem értem, hogy Margie hová tűnt.
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Hm, azt hiszem, ezt nem ehhez a kérdéshez szántad. :D
2021. nov. 7. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!