Mit jelent Punnanya Massif - Élvezd című dalában a "jakobinus puttonyszáj"?
Figyelt kérdés
Mi a rák az a jakobinus puttonyszáj?
Itt a szöveg:
"Élvezd, hogy valamihez tisztán jutsz hozzá..
Így nem kell aggódnod, hogy jön a jakobinus puttonyszáj."
2011. szept. 18. 19:55
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D
2011. szept. 25. 11:15
4/9 anonim válasza:
énis pont ezért kerestem id hogy tudjam mi a pina lehet ez,de nem kaptam rá választ :D a google vagy ilyet dobott ki: jakobinus mozgalom xD :DD
5/9 anonim válasza:
jakobinus=rendőr
puttony=zsák
Tehát jelentése kb. "rendőr fejedre húzza a zsákot" ;-)
(elvisz a rendőrség)
6/9 anonim válasza:
A jakobinusok a nagy francia forradalom egyik politikai csoportosulása volt, akik diktatúrát vezettek be,valamint terrort is alkalmaztak a forradalom ellenségeivel szemben ... Jelen esetben a "a jakobinus puttonyszáj" a rendőrségi elfogatást, börtönt jelenthet ...
7/9 Kandiru válasza:
Ez a Punnany Massif "Élvezd" szövegében található.
9/9 anonim válasza:
Ezt a szöveget én nem élvezem, főleg egy alkoholista, agyondohányzott hangtól. Összeszedtek egy fiatal hajléktalant, hogy énekelje, vagyis szövegelje el ezt. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!