Med17kas kérdése:
Az Útvesztő című könyvet valahol meg tudod venni? Sehol nem találom.
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 19:18
1/5 anonim válasza:
melyik útvesztőre gondolsz, írd le aszerzőt
3/5 anonim válasza:
Ha a Maze Runner trilogiára gondolsz, akkor éreklődj utána a városodkönyv boltjába, mert nem tudom, hol laksz, így nem tudom azt meg mondani. A lira honlabján csak a Halálkúra érhető el. Ha jól emlékszem a librénél e-könyv formájában tudod megvásárolni, a book24 honlapján pedig az összeset különbözö boritokkal. (filmes vagy az eredeti könyves borito)
Leiner Laurától is tudok egy útvesztő címről, de az szerintem sok boltba elérhető.
5/5 anonim válasza:
Amennyiben megírnád a szerző nevét, könnyebben tudnánk segíteni neked! Én általában a Bookline antikváriumot használom.
James A. Michener: Útvesztő 680 forint - Használt Antikvárium; Alain Robbe-Grillet: Útvesztő 670 forint;
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!