Talál a Lilian-hez ez a vezetéknév?
a lilian nem tetszik...
legyen inkább sophie.
sophie york
Ez kinek, hogy tetszik?
ezt kérdezted!!
Vagy akinek nem tetszik az írna vezetékneveket a Lilian-hez?
írtam...
mit értetlenkedsz?
megírtam, h. nem tetszik, mert kérdezted hogy tetszik-e, és javasoltam másik nevet, mert kérted.
minek írsz ki kérdést, ha bevágod a durcát a választól?
mivel nekem nem tetszik a lilian, a davis-szel együtt sem, így megírtam, h. nem tetszik, és javasoltam mást.
lilian york ezerszer jobban hangzik, mint a davis, de fele olyan jól sem, mint a sophie york.
Tény és való nem nekünk kell tetszeni, hanem neked. Ha kialakítod a karakter személyiségét, akkor hozzá fogják kapcsolni. Én is aggódtam az elején, hogy jó neveket választottam, de miután publikáltam pár fejezetet már volt kihez kötni a nevet.
Hogy maga a nevet elemezzem. A Lilian tetszik. Nem sok történetben olvastam így leírva. A Davis az számomra tömeg név. Sok helyen olvastam már, ezért nem tetszik. Ám de, ha neked tetszik legyen az. Ez a te döntésed, csak a véleményemet mondtam el.
Nem tudom milyen nemzetiségű a karaktered (gondolom britnek vagy amerikainak szánod), de linkelek egy oldalt, ahol rengeteg vezeték név, város, hely stb. van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!