Könyv címek amiben benne van a maffia szó vagy utal rá?
Figyelt kérdés
Wattpadra írok, és nem tudom milyen legyen a cím, mert az ilyeneket mind használják már.
Köszönöm előre is!
2021. okt. 25. 15:32
1/14 anonim válasza:
Azt se tudjuk miről szól a tiéd 🤷🏻♀️
2/14 A kérdező kommentje:
Röviden:
Lilian a tizenhét éves, szabályokat nem ismerő lány a megszokott mindennapjait éli, amikor betoppan az börtönből nem rég szabadult édesapja.
A lány nem is sejti, hogy a szeretett őse, nem a magaviselete miatt hagyhatta el a barátságtalan cellákat, de hamar ráébred arra, hogy ő a fizetség a maffiának a családfő szabadságáért.
2021. okt. 25. 15:48
3/14 anonim válasza:
Esetleg valami olyasmi, hogy a Busás fizetség? Nem kell, hogy feltétlenül benne legyen a címében, hogy maffia.
4/14 anonim válasza:
Nem kell,hogy benne legyen a címben így is rátalálnak majd a maffia könyv imádók🙂
Az én könyvem is gengszterekről szól de a cím nem utal rá.
6/14 anonim válasza:
Uuuu, engem nagyon érdekel! Szóval, ha kiraktad, akkor kiírod a linket? Már most tetszik! :D
7/14 A kérdező kommentje:
Igen ha legalább 1-2 részt kiszetek, mindenképp kikérem majd itt az emberek véleményét. Az lehet nem most lesz, de majd privátban küldök linket:D
2021. okt. 25. 21:28
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor te is kapsz majd linket, már az első rész még van írva, a másodikat írom:D
2021. okt. 25. 21:34
10/14 anonim válasza:
Rendben, köszi! Már nagyon várom! :3 (hatos voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!