Van olyan könyvetek, amit megvettetek, de még nem olvastátok el és nem is fogjátok?
umberto eco a rózsa neve
eco tudományos munkássága okán tananyag volt nálunk az egyetemen, ragyogó médiatudományi esszéket írt... de ezt a regényét nem tudtam végigolvasni, pedig a posztmodern irodalom egyik gyöngyszeme...
Csak olyan könyvet veszek meg amit el is olvasók.
Dísz könyvespolc-ot nem tartok.
Én ezért szeretem a beleolvasót,ekönyveket.Elég sok van ami ekönyvként is meg van,de papír alapon is.
Hú de még mennyi bakker. :D
Én hatalmas olvasó vagyok. Van hogy havi öt könyvet elfogyasztok, de sajnos az pár havonta átlag másfél-két órás Libri szeánszaim sajnos kitermeltek olyanokat, amiért nem kellett volna pénzt fizetnem. :)
Vámpírnaplók: Én hülye megvettem kapásból 4 részét, mondom lesz mit olvasni a sorozat amúgy is tetszett. 12K pénz kidobás, számomra már az első rész 30. oldala után olvashatatlan lett. Polcon porosodik.
Six Of Crows. A hátoldali premisszája tetszett, a könyvből egy fejezetet tudtam elolvasni. Polcon porosodik.
Den Abnett: Anarch: A W40K a legkedvencebb sci-fi univerzumom, de ezt a könyvet nem tudtam kiolvasni félig se, se sok mást amit Abnett írt, pedig vannak jó könyvei is ebben a témában. Polcon porosodik.
100. Min a négy könyv. Vámpírnaplók feeling. A sorozat bejött, a könyvek már kevésbé. Polcon porosodnak.
Jo Nesbo: Kísértet. Alapjáraton szeretem Nesbo könyveit, de ez valahogy kilóg a sorból. Lehet valamikor ráerőszakolom magam. Jelenleg polcon porosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!