Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan könyvetek, amit...

Van olyan könyvetek, amit megvettetek, de még nem olvastátok el és nem is fogjátok?

Figyelt kérdés
Ha igen mi a címe?
2021. okt. 16. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:

umberto eco a rózsa neve

eco tudományos munkássága okán tananyag volt nálunk az egyetemen, ragyogó médiatudományi esszéket írt... de ezt a regényét nem tudtam végigolvasni, pedig a posztmodern irodalom egyik gyöngyszeme...

2021. okt. 16. 16:39
 2/7 Metionin ***** válasza:
Nincs. Csak olyat veszek meg, amit el is olvasok, de sokszor már korábban olvastam és pont azért veszem meg, hogy itthon is meglegyen. Amit kapok, azt is mindig elolvasom, legalábbis megpróbálom. Az utóbbi időben egy könyv volt, amit nem olvastam csak kb. a harmadáig, kaptam, magamtól nem vettem volna meg. Maga a téma érdekes, mégis valamiért untam.
2021. okt. 16. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Hallottam olyanokról, akik csak dísznek vesznek könyvet bizonyos helyekre méret és szín alapján... Azt is el tudom képzelni, hogy valaki pl. a webkamera miatt, vagy csak úgy, hogy ne üres legyen a polc...
2021. okt. 16. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak olyan könyvet veszek meg amit el is olvasók.

Dísz könyvespolc-ot nem tartok.

Én ezért szeretem a beleolvasót,ekönyveket.Elég sok van ami ekönyvként is meg van,de papír alapon is.

2021. okt. 17. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, bocs, egy kicsit túloztam, csak egyvalakiről olvastam itt, aki méret és szín alapján vesz könyvet. De persze lehetnek többen is.
2021. okt. 17. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok olyan zsidó hogy ha már megvettem akkor úgy vagyok vele hogy fizettem a történetért, azaz mindenképp elolvasom? Volt amikor megérte mert nagyon jó lett a sztori, de volt amikor nem🤣
2021. okt. 19. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Hú de még mennyi bakker. :D

Én hatalmas olvasó vagyok. Van hogy havi öt könyvet elfogyasztok, de sajnos az pár havonta átlag másfél-két órás Libri szeánszaim sajnos kitermeltek olyanokat, amiért nem kellett volna pénzt fizetnem. :)

Vámpírnaplók: Én hülye megvettem kapásból 4 részét, mondom lesz mit olvasni a sorozat amúgy is tetszett. 12K pénz kidobás, számomra már az első rész 30. oldala után olvashatatlan lett. Polcon porosodik.

Six Of Crows. A hátoldali premisszája tetszett, a könyvből egy fejezetet tudtam elolvasni. Polcon porosodik.

Den Abnett: Anarch: A W40K a legkedvencebb sci-fi univerzumom, de ezt a könyvet nem tudtam kiolvasni félig se, se sok mást amit Abnett írt, pedig vannak jó könyvei is ebben a témában. Polcon porosodik.

100. Min a négy könyv. Vámpírnaplók feeling. A sorozat bejött, a könyvek már kevésbé. Polcon porosodnak.

Jo Nesbo: Kísértet. Alapjáraton szeretem Nesbo könyveit, de ez valahogy kilóg a sorból. Lehet valamikor ráerőszakolom magam. Jelenleg polcon porosodik.

2021. okt. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!