Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leiner Laura - Bexi sorozata...

Leiner Laura - Bexi sorozata élvezhető 25 évesen?

Figyelt kérdés
Eddig az összes könyvét elolvastam, kivéve a Bexit és a Szjg-t. Az utóbbiba bele olvastam, de kissé unalmas volt, hogy 14 éves gimisekről szól.

2021. okt. 13. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút élvezhető, én imádom!
2021. okt. 21. 16:48
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Laurának általában minden könyve jobb, mint az előző. A Bexiben még vannak sablonos dolgok (bunkó jópasi összejön a főszereplő csajjal, stb.) de a SZJG-nél jobb. Az IOV még jobb.
2021. nov. 13. 21:19
 13/17 Mcgalagony17 ***** válasza:
100%
Szia! Én 27 éves vagyok jelenleg és többször olvastam :) Szerintem, ha az ember akármilyen életkorban arra vágyik, hogy kikapcsolja az agyát a hétköznapi stressz alól, arra ez a könyv abszolút alkalmas, ráadásul ez az egyik legviccesebb sorozata.
2021. dec. 22. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13 éves unokám adta ide az első Leiner Laura könyvet, a 2. IOV sorozatot. A férjem furcsán nézett rám, mert hangosan nevettem olvasás közben. Azóta már megkaptam a Bexi sorozatot, meg a SZJG-t. (Mostanában ő lát el könyvekkel, bár ezt nem reklámozom, mert rólam tuti senki nem hinné el, hogy ilyen műveket olvasok).
2022. jan. 17. 17:59
 15/17 A kérdező kommentje:

#14-es, ezen jót mosolyogtam, jó értelemben. 😊

Azt hiszem, Leiner Laura könyvei mindig is részei lesznek az életemnek, akárhány éves leszek. ☺

Köszönöm szépen mindenkinek a kommenteket!

2022. jan. 17. 23:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A Bexi mindig élvezhető :)
2022. ápr. 19. 12:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Már ki olvastam a Bexit. Igaz, hogy nem egyszerre, de elolvastam és tetszett 😊
2022. ápr. 19. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!