Ez nagyon nagy korkülönbség, vagy rendben van?
Egy "könyvhöz" kellene.
Írok és van benne egy kislány, aki 13-4 éves és az első szerelme egy 23 éves férfi.
Ez mindenképp így marad, de mostanában azon gondolkozok, nagyon gáz lenne-e, ha viszonozná a férfi?
Nyilván nem csinálnak semmit a történetben, még csók sem lesz, amúgy sem a szerelem a lényeg.
De ha olyan lesz a vége esetleg egy előre tekintésben, vagy a történet alatt finoman jelezve, hogy azért ő is szereti, mennyire furcsa?
Mégegyszer nem csinálnak semmit, a srác úriember megvárja amég a kislány felnő.
De ez így nagyon pedofil hangzású?
A "Miért tetszhet egy 23 évesnek egy 13 éves, nincs is közös témájuk." hozzászólásokhoz; Jogos, de egy történetben sokkal több a lehetőség, mint a valóságban.
Egy sárkánytámadás is jó közös kezdet szerintem. (Az enyémben ilyen nincs.)
Emlékszem a könyvre, és abban nekem is furcsa volt a dolog, de tetszett a megközelítés.
Ilyenen próbalkozhatok, de mégegyszer nem ez a lényege, nemis azert írok fanfictet hogy shippelgesseg, úgyhogy ha ennyire bicskanyitogatónak hangzik mindenkinek, azthiszem kihagyom inkább.
A csaj legyen legalább tizenhat. Nekem is van egy tizennégy éves karakterem, aki egy tizenhét évessel jön össze. De az csak három év korkülönbség.
Egy másik sztorimban van egy tizenhat évesem, aki egy huszonöt évessel jön össze. Igen, az kilenc év korkülönbség, de mégsem pedofil verzió. Nem véletlen, hogy tizenhat éves kor alatti karakterrel nem írnak nemi aktust sem, akárhány éves a másik fél.
Jó, akkor nem lesz viszonzott szerelem, az lesz, amit a 14-es is javasolt.
De azért leírom mégegyszer. Fontos miért 13 a karim ezért nem írom 16-ra. Nem mintha nem jutott volna eszembe.
A srác koa adott, mert ez egy fandomhoz készül az ő korát szintén nem variálhatom.
És nem írtam volna bele semmit.
Nem mászott volna rá, mert az szerintem is durva lenne. :'D
A kérdés inkább arra irányult, hogy a történet alatt éreztetem, hogy szeretk a srác is, de nem monják ki sem. Csak mikor betekintést mutatok a jövőbe, ahol már a csaj is felnőtt nő, hogy együtt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!