Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ez nagyon nagy korkülönbség,...

Ez nagyon nagy korkülönbség, vagy rendben van?

Figyelt kérdés

Egy "könyvhöz" kellene.

Írok és van benne egy kislány, aki 13-4 éves és az első szerelme egy 23 éves férfi.

Ez mindenképp így marad, de mostanában azon gondolkozok, nagyon gáz lenne-e, ha viszonozná a férfi?

Nyilván nem csinálnak semmit a történetben, még csók sem lesz, amúgy sem a szerelem a lényeg.

De ha olyan lesz a vége esetleg egy előre tekintésben, vagy a történet alatt finoman jelezve, hogy azért ő is szereti, mennyire furcsa?

Mégegyszer nem csinálnak semmit, a srác úriember megvárja amég a kislány felnő.

De ez így nagyon pedofil hangzású?

A "Miért tetszhet egy 23 évesnek egy 13 éves, nincs is közös témájuk." hozzászólásokhoz; Jogos, de egy történetben sokkal több a lehetőség, mint a valóságban.

Egy sárkánytámadás is jó közös kezdet szerintem. (Az enyémben ilyen nincs.)

2021. szept. 21. 13:44
1 2
 1/17 anonim válasza:
93%
Szerintem 2021-ben szétszednek azért ha egy 23 éves férfi viszonozza egy nála 10 évvel fiatalabb lány szerelmét.
2021. szept. 21. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
szerintem is gáz. valami természetfeletti téma amúgy szóba jöhet? pl a lány úgy néz ki mintha 13 lenne, de igazából egy 200 éves vámpír vagy valami ilyesmi?
2021. szept. 21. 15:07
 3/17 anonim ***** válasza:
24%

Pedofil regénynek tökéletes.

Akkor már legyen a csaj 23 éves a pasi meg 33, nem?

2021. szept. 21. 15:20
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen engem is az zavar, hogy ez mennyire lenne provokatív.

Utolsó, nem.

Ezt a klisét, amúgyis kinem állhatom, de a sztori is megvan már és hangsúlyos is, hogy a szereplőm tényleg kislány. Mármint hiaba néz ki annak lélekben nyilván nem az, akkor meg buktam az egészet mert nem rontja el, amit elkéne. :'D

Szóval ilyen nem lesz benne.

Esetleg egyéb ötletek?

Vagy ha később jönnek össze, pl mikor a lány már megvan 20, akkor az nemolyan fura. Azt meg nem említem akkor, hogy a történet jelenében a férfi szereti-e. Vakfolt maradna.

Még jöhetnek vélemények az alappal is!

2021. szept. 21. 15:24
 5/17 A kérdező kommentje:

Hármasnak mégegyszer.

Nem csinálnak benne semmit, a szerelmi szál isncsak sejthető lenne. Nem tapizza le a kiscsajt megsem csókolja. :D

2021. szept. 21. 15:24
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
lolita modern verzió? sajnos ez sehogy se fog működni, kivéve ha a célod a polgárpukkasztás
2021. szept. 21. 15:28
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Úgy emlékszem, a Minden csúf és csodálatos dologban is kb ez a felállás. De ott nincs egyetlen olyan karakter sem, akivel teljes mértékben egyet tud érteni az olvasó. Közben viszont azt is látni, hogy ezeknek az embereknek kb ennyi esélye van a boldogságra, mert olyanok a körülményeik. Amennyiben ez nincs idealizálva, hanem a maga valójában mutatod be, ez egy jó téma, de nagyon figyelmesen kell hozzáállni, mert könnyű rossz üzenetet továbbítani.
2021. szept. 21. 15:29
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk a Trónok harcában is működött ez, Daenerys is valami 13-14 éves volt mikor Drogo megdöngette, szóval semmin se lehet meglepődni...

Én azt nem értem, ha már a csaj mindenképpen 13 éves, akkor a pasi miért nem lehet mondjuk 16? Az még nem lenne annyira bicskanyitogató. A 23 az nagyon gáz.

2021. szept. 21. 15:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Szituáció függő. II. Erzsébet (jelenlegi) angol királynő is 13 éves volt, amikor beleszeretett Fülöp hercegbe, aki akkor azt hiszem 19 éves volt.
2021. szept. 21. 18:58
 10/17 A kérdező kommentje:

A dolog azért problémás, mert ez igazából fanfict.

Így a korán a srácnak nem alakíthatok. A lánynál meg (az saját) fontos, hogy fiatal

2021. szept. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!