Ez nagyon nagy korkülönbség, vagy rendben van?
Egy "könyvhöz" kellene.
Írok és van benne egy kislány, aki 13-4 éves és az első szerelme egy 23 éves férfi.
Ez mindenképp így marad, de mostanában azon gondolkozok, nagyon gáz lenne-e, ha viszonozná a férfi?
Nyilván nem csinálnak semmit a történetben, még csók sem lesz, amúgy sem a szerelem a lényeg.
De ha olyan lesz a vége esetleg egy előre tekintésben, vagy a történet alatt finoman jelezve, hogy azért ő is szereti, mennyire furcsa?
Mégegyszer nem csinálnak semmit, a srác úriember megvárja amég a kislány felnő.
De ez így nagyon pedofil hangzású?
A "Miért tetszhet egy 23 évesnek egy 13 éves, nincs is közös témájuk." hozzászólásokhoz; Jogos, de egy történetben sokkal több a lehetőség, mint a valóságban.
Egy sárkánytámadás is jó közös kezdet szerintem. (Az enyémben ilyen nincs.)
Pedofil regénynek tökéletes.
Akkor már legyen a csaj 23 éves a pasi meg 33, nem?
Igen engem is az zavar, hogy ez mennyire lenne provokatív.
Utolsó, nem.
Ezt a klisét, amúgyis kinem állhatom, de a sztori is megvan már és hangsúlyos is, hogy a szereplőm tényleg kislány. Mármint hiaba néz ki annak lélekben nyilván nem az, akkor meg buktam az egészet mert nem rontja el, amit elkéne. :'D
Szóval ilyen nem lesz benne.
Esetleg egyéb ötletek?
Vagy ha később jönnek össze, pl mikor a lány már megvan 20, akkor az nemolyan fura. Azt meg nem említem akkor, hogy a történet jelenében a férfi szereti-e. Vakfolt maradna.
Még jöhetnek vélemények az alappal is!
Hármasnak mégegyszer.
Nem csinálnak benne semmit, a szerelmi szál isncsak sejthető lenne. Nem tapizza le a kiscsajt megsem csókolja. :D
Mondjuk a Trónok harcában is működött ez, Daenerys is valami 13-14 éves volt mikor Drogo megdöngette, szóval semmin se lehet meglepődni...
Én azt nem értem, ha már a csaj mindenképpen 13 éves, akkor a pasi miért nem lehet mondjuk 16? Az még nem lenne annyira bicskanyitogató. A 23 az nagyon gáz.
A dolog azért problémás, mert ez igazából fanfict.
Így a korán a srácnak nem alakíthatok. A lánynál meg (az saját) fontos, hogy fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!