Nők könyvekben szeretik ha szex váltja fel az akciót?
A kérdés vissza fordítható arra, hogy van-e annak a jelenetnek értelme, illeszkedik-e a történetbe, és jól van-e előadva.
Sokkal könnyebb elrontani, mint jól megírni, a lényeg maga a regény, hogy annak milyen az íve, kell-e abba a szex, vagy csak beleerőltetik fölöslegesen.
Zavar. Egyedül abban a könyvben láttam értelmét, ami két lány elrablásáról, és prostitúciójáról szólt. A vendég öröme a lányok egyre nagyobb szomorúságával volt egyenlő.
Minden más esetben eddig nagyon zavart, az egyik fél mindig "tökéletesnek" (izmos, szőke herceg, vakító kék szemmel, aranybarna bőr... vagy nagy, hosszú szempillák, dús haj, telt ajkak, vékony alak) volt beállítva, ami nem az esetem, és nem tűnik tőle valósnak a szereplő.
Viszont az akciót is könnyen megunom. Inkább legyen benne több érzelem, nagyobb katarzis, és több gondolkodás, vagy csak egy átlagos nap leírása, engem az is érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!