Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » (SZJG) Mit gondoltok arról a...

(SZJG) Mit gondoltok arról a jelenetről, amikor Cortez és Reni lefeküdtek?

Figyelt kérdés

Szerintem az írónő annyira aggódott a korhatár miatt, hogy teljesen elszúrta a jelenetet. Kicsit írhatott volna bővebben. Nem azt mondom, hogy részletezzen ki mindent és legyen egy Szürke 50 árnyalata 2.0. Az elejét megírhatta volna, mondjuk addig, amig Cortez leveszi a polóját, aztán a reggelt. Ennyitől nem lesz korhatáros. Emelett szerintem jobban rámehetett volna az érzelmi részre is, mert csak annyiról van szó, hogy boldog és vigyorog, mint a vadalma, de ez véleményem szerint nem elég.

Nektek mi a véleményetek?

2021. szept. 7. 15:36
 1/5 anonim válasza:
95%
Igazad van, szerintem az írónő részben azért is írta így (ha jól emlékszem a kalauzban is említi ezt oknak, de nem 100%), hogy a "kisebbek" gondolhassák azt is, hogy semmi nem történt, vagy mást, ha érted mire gondolok.
2021. szept. 7. 15:52
 2/5 ilballodellavita ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem írta le, és ez említve is van valahol, Reni naplójáról van szó, szerintem senki sem írná le ezt részletesen, és Reni sem tette, szerintem előre tudta, hogy majd odaadja az anyukájának gimi után, és az picit furi lett volna, ha a szülei elolvassák a lányuk első alkalmát részletesen.
2021. szept. 8. 16:18
 3/5 anonim válasza:
100%

Igazad van. Én is hiányolom a részleteket(valószínű ez nálam már ilyen wattpados"reflex")

Viszont jogosnak tartom Laurának ezt a tettét mert elég kicsi korosztály is olvassa ezt a könyvet. Ráadásul nem hiszem hogy tapasztalt az ilyen fajta dolgok írásában... Hiszen ne feledjük el hogy ez volt a legelső olyan könyve ahol ilyet írt

2021. okt. 25. 23:56
 4/5 anonim válasza:
94%

Bennem is megvan a Wattpad okozta fűtött vágy, hogy néha ilyeneket olvassak, viszont a Szent Johanna Gimiből ezt nem hiányoltam.

Az írónő is említi, hogy Reni és Cortez intim pillanatait nem írta meg többekközt az olvasók széleskörű kora és gondolkodásmódja miatt, illetve Reni túl prűd, hogy maga és barátai szexuális pillanatairól írjon. :)

Elvégre, van amit egy lány a naplójába sem ír le.

2021. nov. 3. 21:46
 5/5 anonim válasza:
sztem totál hülye vagyok, de háromszor olvastam az egész sorozatot, és nem tudom mikor történt ez
2023. máj. 1. 19:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!