Milyen könyvet ajánlanátok egy 13-14 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Lehet romantikus ( ne túlságosan), de thriller vagy horror ne! Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok az adott könyvet!jan. 19. 20:33
1/15 anonim válasza:
Véletlen se írj néhány példát, hogy mit olvastál el eddig..
3/15 anonim válasza:
Leiner Laurától szinte bármi, olvastatják magukat és egyikben sincsenek túlságosan romantikus jelenetek.
Kezdésnek a Szent Johanna gimi vagy a Bexi sorozatot ajánlanám. (Ha még nem olvastad)
5/15 anonim válasza:
Morga a szél mágusa, mert 10 éves kortól ajánlják. A romantika nagyon minimális, elvétve lehet vele találkozni. Az érzelmek fontosságát helyezi előtérbe és a kreativitást és a problémamegoldást az én véleményem szerint. Vannak benne képek is, fogalom magyarázat és térkép is, hogy jobban megérthesse a történet fonalát. Befejezett triológia. Ajánlani tudom csak.
8/15 anonim válasza:
Ha fantasy vonal lehet, és a harry potter már pipálva, akkor a Grishaverzum könyveit nagyon ajánlom.
9/15 anonim válasza:
5- 14vévest ne tegyél már egy kategóriába egyv10évessel... tudod te mi különbség van már... basszus... így kell megutáltatni egy gyerekkel... kap egy dedós könyvet... többet semmit nem olvas el amit adsz neki...
10/15 anonim válasza:
Ahogy már előttem is mondták, Leiner Laura bármely könyve megfelelő lehet, én még Kollár Bettitől ajánlom a Kosársuli sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!