Milyen jó krimi könyvek vannak? Tudtok ajánlani egy jó krimi könyvet 14 éves lánynak?
Lányom 14 éves és most nagyon szereti a krimi könyveket olvasni.
Szeretném meglepni egy pár könyvel.
Amit most olvas az a Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz sorozat.
Előre is köszönöm a válaszokat!😊
A lányom most a jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz trilógiát olvassa és imádja, nagyon tetszik neki.
Most kezdte el a második részét.
Nem tudom még aktuális-e, de gondolom még mindig szeretheti a krimiket.
Én az ő korosztályába tartozom, és ugyanúgy szeretem a krimiket, főleg Holly Jackson munkásságát.
Mégis az ő trilógiája a második helyezet lett a könyv listámon. Főként azért, mert nagyon emlékeztetett a felépítése, szerkezete a kedvencemhez. Tehát nem lepődnék meg, ha neki is tetszene. A könyv pedig Karen M. McManus-tól a Tartsd meg a titkot. Ezenfelül az írónő többi könyve is érdekes, amik szintén krimik. Személy szerint a Lehull a lepel-t annyira nem szerettem, nem is olvastam el, de a második részét igen, ami a Most te következel címre hallgat. Anélkül is lehetett érteni, hogy az elsőnek csak a fülszövegét olvastam el. Plusz most tervezem az írónő többi könyvét is elolvasni, amik csak angolul kaphatóak, magyarul nem.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!