George R.R. Martin Tűz és Vér című könyvében, mennyi szex van?
Figyelt kérdés
Szeretem George R. R. Martin Tűz és Jég dala címűsorozatát, amire a Trónon Harca sorozat is épült, és szemet vetettem a Tűz és Vér című, előzmény könyvére is. De valahogy óckodom tőle, hogy mégsem lesz teli olyan brutális, és szexuális jelenetekkel.
Aki olvasta már, vagy ismeri, az megtudná mondani, hogy van e benne, sok brutalitás, és szex?
2021. aug. 24. 07:56
A kérdező szavazást indított:
Trónon harca
Tűz és vér
George R. R. Martin
Szex
Tűz és jég dala
5 szavazat
1/4 anonim válasza:
Legalább az értelmetlen szavazást ne tedd hozzá, mondjuk már ugy is ki lehet szúrni.
2/4 anonim válasza:
De amugy valahol 1 és 100 alkalom között, nehogy azt mondd hogy nem kaptál választ.
3/4 anonim válasza:
#2 szerintem -1 és 1.000.001 alkalom között. :)
4/4 anonim válasza:
Szerintem is George R. R. Martin
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!