Wattpad teszt olvasás?
Figyelt kérdés
Szóval wattpadon belekeztem egy fanfictionbe. Egészen pontosan egy Cedric Diggory ff. lenne. Még csak a prológust és az első fejezetet írtam meg teljesen. De érdekelne, hogy érdemes-e egyáltalán folytatni. Élvezhető-e az, ahogy írok és az ötlet érdekes-e eléggé. Így, bármilyen jellegű kritikát szívesen elfogadnék róla. Ha szörnyű és botrányosan rossz azt is megmondhatjátok. Akit esetleg érdekel és szívesen segítene az írjon egy privát üzenet vagy egy email címet és átküldöm.2021. aug. 21. 22:00
1/10 anonim válasza:
Ide is kirakhatnád, egyszerűbb lenne.
2/10 A kérdező kommentje:
Másoljam be ide az egészet? Igazából csak attól tartok, hogy az túl hosszú lenne itt
2021. aug. 21. 22:16
3/10 anonim válasza:
Ezek szerint nincs még fent a wattpadon? Mert akkor elég lenne a link.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem nem tettem még fel. Nem szeretném addig míg nincs teljesen kész.
2021. aug. 21. 22:23
5/10 anonim válasza:
Nahát, egy igényes wattpados író, kellemes meglepetés. Ti vagyok elenyésző kisebbségben.
6/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy szerintem irtó béna lett és, hogy nem írok túl jól, szóval nem tudom mennyire tartanál igényesnek, ha elolvasnád. De hát az a helyzet, hogy nem nagyon csináltam még ilyet.
2021. aug. 21. 22:35
7/10 anonim válasza:
Nekem jöhet privátban, kultúráltan elmondom róla a véleményemet.
8/10 anonim válasza:
Nekem is elküldheted. Rákérdeztem egy író barátnőmnél, ő azt mondja lenni kell bétázó csoportnak, ahol lehet kérni segítséget, előolvasást.
9/10 anonim válasza:
Elolvastam, bár némi javítanivaló akad rajta, de semmi igazán nagy hiba. Ha gondolod, holnap részletesen elküldöm mit szúrtam ki, már ha érdekel egy könyvmoly vén tyúk véleménye. Látszik hogy kicsit nehezen kezdtél neki, de az is nagyon látszik hogy igyekszel szép, színvonalas munkát kiadni a kezedből. Úgy gondolom, érdemes az írással próbálkoznod :) Komolyan kezdő vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
Esküszöm, hogy kezdő vagyok, néhány sulis fogalmazás kívül életemben nem írtam még. Ráadásul enyhén diszlexiás is vagyok. Nehezen megy az olvasás és gyakran tévesztek betűket. De próbáltam nagyon odafigyelni. És természetesen érdekel a véleményed, megköszönném és megköszönném, ha elküldenéd részletesen. :)
2021. aug. 22. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!