Wattpad! Mennyire legyen hosszú?
Megírtam egy sztorit. Eddig még csak papír alapon van meg, de régóta foglalkoztat a gondolat, hogy vajon másoknak tetszik-e. Vannak jelenetek, amiket szívem szerint még részleteznék, viszont nem tudom, hogy a legtöbben elkezdik e a hosszabb sztorikat vagy inkább a rövidek vannak előnyben? Valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Illetve még egy kérdésem lenne. Címnek van egy ötletem, ami passzol hozzá, viszont lehet hogy azt már más adta a sajátjának. Ez baj? Vagy lehet attól még az enyémnek is ugyanaz?
Tapasztalataim szerint a hosszú és a rövid sztorikra is van igény az oldalon. Én speciel hosszú sztorit írok és ennek ellenére elég sokan olvassák, így szerintem az egyáltalán nem gond, ha tovább részletezed a dolgokat.
A cím szerintem nem probléma. Több ezer sztori van fenn az oldalon, így szinte elkerülhetetlen néhol a címegyezés.
Remélem tudtam segíteni :D
A hasonló cím előfordulhat, a terjedelem miatt pedig ne aggódj! Ha valaki szereti a sztorit, akkor bármennyit elolvas belőle. Esetleg arra figyelhetsz, hogy a túl hosszú (7-8000 szavas) fejezeteket rövidebb egységekre tagolod a könnyebb olvashatóság érdekében.
Nagyon jó, hogy tekintettel vagy a jövendőbeli olvasóidra, de ne ők diktáljanak, főleg hogy azt sem tudják, mit fognak olvasni tőled! :) A történeted elkészült, és olyan hosszú, amilyen lett. Ha esetleg valamit soknak érzel, nyugodtan húzz belőle, írd át, esetleg bétáztasd, ha úgy érzed, jól jönne egy külsős szem.
MInt általában fanfiction olvasó mondom.
Ha jó a sztorid, akkor a hosszabb fejezet is rövidnek tűnik, ha nem jó,unalmas, akkor ha rövid, akkor sem elég rövid :)
Sokszor vagyok úgy, hogy egy megszeretett történetnél amikor kijön az új rárepülök, aztán a végén csak pislogok, hogy máris vége? Pedig nem volt rövid, de mivel szeretem, rövidnek éreztem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!