Béta / teszt olvasásra vállalkozik valaki ?
Figyelt kérdés
Írok egy sztorit Wattpadra és többen javasolták , hogy szerezzek bétát. Eddig azonban egy sem jött szembe velem :P
Van akit esetleg érdekelne egy nem annyira szokványos Wattpad történet, elolvasná ami eddig kint van a profilomon és esetleg ellátna valami átfogóbb vélemény / megjegyzés félével ?
2021. júl. 20. 16:11
1/12 anonim válasza:
Persze, szívesen. Ha küldesz egy linket 😀
3/12 anonim válasza:
Nekem is jöhet link, de csak akkor, ha nem ilyen meleg koreai énekesekről szóló iromány.
4/12 anonim válasza:
Amúgy wattpadon senki se fog csak úgy "szembe jönni". Kell networkolni, csomó más embernek kommentálod az irományát, és akkor esetleg egyesek a tiédet is megnézik. :)
5/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom , hogy dolgozni kell rajta. Írok is kommenteket , de senkinek nincs kedve ugyan ezt megtenni :/ Nagyjából mindenki elvárja hogy én olvassam az ő sztoriát de hogy esetleg ő is olvassa az enyémet az eszébe sem jut senkinek ...
2021. júl. 20. 17:33
7/12 anonim válasza:
Első tanács: ne tegyél szóközt a vesszők, pontok, egyéb mondatvégi írásjelek elé, mert helytelen.
8/12 anonim válasza:
Ha küldesz egy linket, én szívesen elolvasom és véleményezem.
9/12 anonim válasza:
Szerintem tedd ki ide a linket, ne kéresd magad, ha valakit érdekel az elolvassa. :)
10/12 anonim válasza:
Milyen típisú sztoriról van szó? Ha gondolod, akkor én is szívessen elolvasom, és elmondom a véleményemet róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!