Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet tesztolvasóvá válni?

Hogy lehet tesztolvasóvá válni?

Figyelt kérdés

Több helyen is láttam, ill. olvastam már, hogy egy bloggernek könyveket küldenek, hogy véleményt írjon róla. Ez hogy működik?

Előre is köszönöm :)

2015. szept. 27. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Minimum kellene hozzá végzettség, népszerűség, pénz.
2015. szept. 27. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Légy népszerű, ergo olvassanak sokan. Fogalmazz választékosan és fejtsd ki a véleményedet szubjektíven.
2015. szept. 27. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. szept. 27. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Elkezded magad hirdetni facebook csoportokban és hasonló helyeken. Mivel rengetegen írnak, szerintem nem gond oylat találni, amit olvasni lehet, kérdés, hogy a te blogodat hányan olvassák, mert egy írónak is az a hasznos, ha sokan látják a véleményezést.

Ez arról szól, hogy az olvasásért cserébe te is tudj nyújtani valamit (vélemény, reklám). Valahol el kell kezdeni, és ezt amatőrökkel lehet, bár azt el kell fogadnod, hogy nem feltétlenül olyat fogsz olvasni, ami téged is érdekel.

2015. szept. 28. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Én benne vagyok ezekben a dolgokban. Először csinálj egy blogot, írj bármilyen olvasott könyvről, legyen hetente bejegyzés. És ha jó a stílusod, maguk a kiadók keresnek meg.

Plusz a moly.hu-ra is tedd ki a bejegyzéseidet.

2015. szept. 28. 19:51
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :) blogom már van egy ideje. moly.hu-ra hogy lehet feltenni a bejegyzést?
2015. szept. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!