Szeretnék egy elismert Dj-vé válni. Hogyan kezdjek bele? Milyen eszközöket szerezzek be?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 09:21
1/2 anonim válasza:
Helo!
Szerintem böven eleg lenne, ha elöször beszereznel egy zeneletöltö programot, es azzal alkotnal.
Az alkotasaid pedig feltenned olyan oldalakra, ahol elerik öket - legegyszerübb a youtube.
Ne akarj egyböl felszereleseket enni, mert tenyleg barmi lehet apr honap alatt. Csak egy pelda. Megveszed jo sok penzert, ami szerinted kell, es aztan apr honap mulva hopp, kiderül, hogy mas kene, vagy jobban megerte volna mas es a többi...
Amit irtam, az a lehetö legjobb kezdes - toabba flekeresel dj-ket, hogy nem-e kerhetneltanacsot nezhetned ahogy dolgozna es a többi.
2/2 anonim válasza:
Semmiképp sem YouTube-ra töltse fel! Írj rám, én megosztom soundcloud-on, elküldöm pár előadónak a számod és meglátjuk! Ha kell segítség, írj rám (nem kérek semmit). Csináltál már egyáltalán zenét? Vagy csak mixben gondolkodsz? Ja és semmit se vegyél, maximum egy kontrollert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!