Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tartjátok rendben a...

Hogyan tartjátok rendben a könyveitek?

Figyelt kérdés
Például hogy megtartsa a minőségét abban a formába ahogy vetted.
2021. aug. 8. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Dehogy "hagytam" tönkremenni, feltöröltem a lapjaival a kiömlött pálinkát.
2021. aug. 11. 06:44
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

#11 na pont errol beszeltem. biztos nagy fiu vagy, es ez tok meno most, hogy ilyeneket csinaltok stb, de minositi nagyon az intelligencia szintedet. hiaba irtam egy kisebb regenyt nemreg ezzel kapcsolatban neked, a felfogasodat sajnos elobbre nem segitettem, igy inkabb hanyagolom is ezt.

de eleg szomoru ha mar csak nagyzolasbol is valaki ilyet ir, mint te. na mindegy

2021. aug. 11. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Nem, az a 10-esnek volt válasz, aki rögtön delíriumos részegnek nevezett ki csak azért, mert olvasáshoz kinyitom a könyvet.

De a te "kisregényed" is megér egy misét, tipikus az a könyvbarát vagy, akinek arra kell a könyv, hogy a borítók színei szerint sorba rendezze a polcon.

2021. aug. 11. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
55%

nekem arra kell a konyv, hogy akkor olvashassam amikor kedvet kapok hozza. meg amugy is, ha penzt kiadok erte, akkor mar jo hogy nem fogom eldobni vagy tonkretenni. ezt ugy hivjak, hogy vigyazok a megvett/megkapott dolgokra, es megbecsulom oket. na meg ha a csaladtol kapok alap, hogy elteszem.

es nem, nem szin szerint vannak rendezve, hanem a szerint, hogy melyiket mennyire szerettem olvasni :)

de abban igazad van, hogy konyvbarat vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nagyzolasbol kidobalom a konyveket a polcra, hogy villogjak veluk.

mindegy.. itt befejeztem ezt a szocsatat, mert semmi ertelme nincs

have a nice day ~

2021. aug. 11. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:
29%

Gondolom engem is le fognak pontozni 0-ra, ennek ellenére én is megmosolygom azokat, akik úgy bánnak a könyvvel, mint a hímes tojással, pl. olvasás közben ki se nyitják egészen, nehogy megtörjön. :)

A könyv nem műtárgy, hanem használati tárgy! Ugyanúgy mint pl. egy telefon, egy cipő, egy irodai szék, egy óra. Ha rendeltetésszerűen használod, előbb-utóbb tönkremegy, ez ellen nincs mit tenni.

Nekem van olyan könyvem, amelyből már a harmadik példányt veszem, mert az első kettő lapokra esett. És nem azért, mert dobáltam; úgy vigyáztam rá ahogy csak tudtam, viszont heti szinten használom a munkám miatt (egy monográfia), így nincs mit tenni ez ellen.

Egy viseltes könyv azt mutatja, hogy sok embernek adott kellemes perceket, és/vagy hasznos volt számukra, nem csak egy nehezék volt a polcon.

PS. Valaki írt valami olyan csacsiságot, hogy "azzal tiszteled meg az írót, ha vigyázol a könyvre". Nem; azzal tiszteled meg az írót, ha pénzért megvásárolod a könyvet, ahelyett hogy leszednéd "ingyen" pdf-ben, mint a magyarok 95%-a.

2021. aug. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!