Mit szólnátok ha az Alkonyat sorozat bővülne?
Ha az irónő folytatná a sorozatot?
Új szálakba fogna?
Pl az indián farkasok és párjaik?
Vagy RennéEsmé és Jackob?
Esetleg más vámpir klánok?
Szerintem írjon Carlisle Cullenről és Esméről. Eléggé érdekes lehet a történetük. Főleg úgy, hogy Esme öngyilkos akart lenni, de helyette örök életet kapott, ami mások meggyilkolására csábítja folyamatosan. Hogyan dolgozta ezt fel? Meg akart halni, de most már ha akarna, sem tudna.
De lényegében bárki jobb, mint Bella vagy Edward. Az írónő kitalált egy csomó jó karaktert és nem róluk írt, hanem a két legunalmasabbról. Persze akkor lehet más lett volna a műfaj és nem feltétlenül lenne tinis, de így a potenciál a sztoriban és ami lett végül nagyon nincs egyensúlyban.
Még akkor is, ha csak egy Anne Rice klón sztorit hozna ki, már örülnék.
Azt hiszem az egészet úgy lenne jó folytatni, ha Edward és Bella nincs, sem azok, akik hozzájuk kötődnek. Jacob és Renesmee pedig inkább az FBI hatáskörébe tartozik. Hihetetlenül nyugtalanító. Ez az a része a történetnek, amit vegyen úgy, hogy meg sem történt. Derüljön ki, hogy csak egy álom volt, mint Bobby halála a Dallasban.
Nagyon el lett rontva… konkrétan megy a nagy vámpir vs farkas dolog miközben láthatóan a farkasemberek sokkal gyengébbek az erőviszony nagyon el van rontva ! A vámpirok önmagukban is sokkal gyorsabbak erősebbek + emellé valami természet feletti képesség!!!
A farkasemberek meg csak nagy farkasok…
Bella karaktere egy nagyon nagy qurva…! Konkrétan nem tud választani hogy melyik dákót kapja be aztán amikor szül a masik egy lányt a masik dako azt a kis lányt akarja meg dugni ami elég beteg!!!
Hiába nol gyorsan a szellemi fejlődés nem tud ilyen gyorsan meg történni! Ettől függetlenül egy kisbaba lett szerelmes?
Az első rész még elmegy utána már csak felesleges fanservice és qurvasag meg sz ár dolgok
A Harry Potternek. Közelébe sem érhet pedig aztán én nagyon szeretem a vampiros vérfarkasos filmeket de ez övön aluli volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!