Mit szólnátok ahhoz? Ha a Vasemberből sorozat készülne?
Nagy rajongója vagyok a triológiának, de úgy sajnálom, hogy csak 3 része van.... Én még többet szeretnék! :D
Aki látta a 3. részt, az tudja és levonja a következtetést a végéből, hogy nem lesz több rész. Habár az ilyeneknek az lesz a vége, hogy a többi rész elcsépelt és erőltetett lesz.
Mégis jó lenne még pár akció! ;)
Ne vedd sértésnek,csak magánvélemény de szerintem a 2 és 3 is elég rossz volt.A 2 gagyi a 3 meg hülyeség
Ettől függetlenül a karakter kivaló,szerintem ő a legvállalhatóbb Marvel karakter és jó lenne még pár sztori..de jók.
Egyetértek az első hozzászólóval. Az első része jó volt, de a 2. felejthető, a 3. meg még azt sem közelítette meg. Ez a 2 rész aminél megkell erőltetnem a buksim, hogy miről is szólt.
Most ha csinálsz belőle egy sorozat akkor már az első részekben ellaposodna (lásd a Shield, már az első rész 5. percében malmoztam és a plafonon lévő pókokat kerestem, a többi részt meg sem mertem nézni). Lesz Avengers 2 érd be ezzel.
Ezzel viszont nem értek egyet: "Ettől függetlenül a karakter kivaló,szerintem ő a legvállalhatóbb Marvel karakter és jó lenne még pár sztori."
A legkiválóbb karakter Amerika kapitány. Az összes többi a nyomába sem ér.
Szerintem totál hülyeség lenne RDJ leváltani... illik hozzá a szerep.
Pedig lesz. Beígérték az IM4-et. Közvetlenül az Avengers2 és a Thor3 után asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!