Elszakadt a könyvtári könyv? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A múltkor egy kicsit vizes lett, szóltak, hogy figyeljek legközelebb, ennek a borítójának a tetején pedig van egy kb 2-3 cm-es szakadás.2021. júl. 25. 10:46
11/14 anonim válasza:
10-es, ilyen nálunk is van, hogy más könyvtárból kérnek át könyvtárközivel könyvet. Bár azért külön kell fizetni egy jelentéktelen összeget.
Én is le szoktam venni a borítót, pont ezért, mert nem akarok kárt tenni a könyvben. Bár, én minden könyvre úgy vigyázok, mintha az enyém lenne. De sajnos nem mindenki ilyen. Láttam már olyan össze-vissza ragasztott, meg javított nem is régi könyvet, hogy rossz volt ránézni. Törném le a kezét annak, aki szándékosan könyvet rongál!
12/14 anonim válasza:
Ha ilyen rendszeresen okozol sérüléseket, talán nem kellene könyvet kikölcsönöznöd, amíg meg nem tanulsz vigyázni rájuk.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a feltételezést, kedves 12! Több száz könyem van itthon, mindegyiket mindennél jobban féltem, teljesen hibátlanok. A könyvtárba is évek óta járok, sosem történt még ilyen, baleset volt.
2021. júl. 30. 06:25
14/14 anonim válasza:
Nemrég összevizeztél egyet (szóltak is érte), most szakadás lett rajta, így jogos, hogy jobban kellene vigyáznod rájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!