Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elszakadt a könyvtári könyv?...

Elszakadt a könyvtári könyv? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A múltkor egy kicsit vizes lett, szóltak, hogy figyeljek legközelebb, ennek a borítójának a tetején pedig van egy kb 2-3 cm-es szakadás.

2021. júl. 25. 10:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szóltak korábban, akkor valószínű hogy most nem lesznek elnézőek. Esélyes hogy ki kell fizetned a könyvet.
2021. júl. 25. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írja. Ha már máskor is szóltak, akkor esélyes, hogy ki kell fizetni a könyvet, főleg, ha nagyobb a szakadás és a könyv sem túl régi.
2021. júl. 25. 11:12
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem régi a könyv, de már használt, nem vadiúj. A szakadás nem szavazó, feltűnő, max 3 cm.
2021. júl. 25. 11:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a három centi is feltűnő tud lenni. Nálunk már fizettettek ki emiatt könyvet olvasóval.
2021. júl. 25. 11:26
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Holnap vissza tudom vinni. Elmondom, hogy véletlen elszakadhatott, bocsánatot kérek, ha kifizettetik lesz nálam pénz.
2021. júl. 25. 11:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnél, milyen népszerű a könyvtárba járás.
2021. júl. 25. 14:16
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

Könyvtár,kizárva nálam.

Volt könyv amit kiszámláztak...

Amikor bementem olvasójeggyel kivertem a balhét.Kiderült ott van a könyv... Ők tévedtek.

Inkább megveszem ami érdekel,akár neten,antikvárium,ekönyv...

2021. júl. 25. 16:24
 8/14 anonim ***** válasza:
7-es, én viszont szívesen járok könyvtárba. Nálunk megbízhatóak a könyvtárosok, a kínálat folyamatosan frissül (ahogy a keretből telik rá) + még sosem volt semmi atrocitásom sem a kollégákkal. Egy ideig dolgoztam is ott, így jól ismerem őket. Kis vidéki könyvtár, de ritka, hogy valaki reklamál. Legutóbb egy nő hisztizett, hogy milyen dolog, amiért fizetnie kel az internetért, holott ő magyar állampolgár. A végén ki lett tiltva, mert nekiállt fenyegetőzni, meg hepciáskodni. A balhés egyedeket kiszűrik. Így volt drogos alkesszal is, aki jó, hogy kést nem hozott magával egy nap. Őt pl. feljelentettük, mert rátámadt az egyik könyvtárosnőre.
2021. júl. 25. 16:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy mondod, mintha netes rendeléseknél, házjozszállításnál, antikváriumokban nem fordulnának ugyanígy elő hibák...

2021. júl. 25. 16:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom, máskor a borítóját vedd le, én is így szoktam csinálni. Légy egy kissé figyelmesebb, ,mert úgy látom kissé felületesen bánsz a kölcsön könyvekkel. Velem nagyon kedves a könyvtáros csaj, utánanéz, vagy elhozat olyan könyveket, ami nincs náluk, de engem érdekelne.

Talán ha átlátszó ragasztóval megragasztanád, azt a pár centit, hogy tovább ne tépelődjön, az lehetne jó megoldás.

2021. júl. 25. 17:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!