Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Alexandra kiadó egyes...

Az Alexandra kiadó egyes hétvégente kitelepülő Szépséghibás és akciós könyvvásárain vannak olcsóbb, régebbi fantasy könyvek is? Aki volt már, mik a tapasztalataid?

Figyelt kérdés

- Az érdekelne főként, hogy mennyiért adják ezeket a szépséghibás könyveket, például vannak szépséghibás könyvek olyan 1000-1500 forint körül is?

- A másik kérdésem pedig a kínálattal kapcsolatos. Én szinte csak fantasy könyveket olvasok, vannak régebbi fantasy könyvek is (pl David Eddings féle stb.) Hallottam hogy ez ilyen sorbanállós tumultusos esemény, úgyhogy potyára nem szívesen mennék ki.

febr. 8. 16:22
 1/2 Kedves Vezető ***** válasza:
10%
Szerintem ha fontos az ár, inkább E-könyv be szedd le ami kell, és sehova se kell menni.
febr. 8. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy az Alexandra kiadó könyvvásáráról van szó, így nagyrészt a kiadó /kiadócsoport/ könyvei vannak kint. Ezért raktárvásár. :) Ősrégi Beholderes könyvek egészen biztosan nem lesznek kint. Ezek maximum antikváriumban vagy egy-egy könyvdiszkontban fellelhetők.

Egyébként van egy privát csoport, Alexandra könyvvásárok VIP, ha belépsz, ott csomóan posztolják, mit vesznek, és a helyszínekről is szoktak képek lenni, nagyjából képet kaphatsz belőle a kínálatból.

febr. 9. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!