Ajánlanátok romantikus könyveket a lentiek alapján?
Romantikus könyveket olvasnék. A műfajt kedvelem, a legtöbb könyv, amit olvastam a műfajban, annyira nem.
Amiket szerettem eddig:
- Papp Dóra: Bolyongó
- Kelly Oram: Cinder és Ella (az ilyen típusú könyveket általában rühellni szoktam. Ez pont betalált.)
- Böszörményi Gyula: Ambórzy báró esetei (bár most történelmi romantikus annyira nem érdekel)
- Julie Cross: Förgeteg
- És pár light novel a műfajban.
Amiket nem szerettem:
- Luxen
- Twilight
- Végzet ereklyéi
- Szent Johanna gimi
- Nightmare Affair
- Hex Hall
- Silber
- Éjszakai cirkusz
Rendesen feladtam a leckét, majdnem az összes híreset felsoroltam a "nem tetszett" kategóriában. Mindegy, aki tud ajánlani ezek alapján, attól szívesen fogadom! :D
- A lényeg, hogy legyen benne dráma
- Kifejezetten jó, ha eltér az átlagostól
- Ne legyen nyálas
- Talán férfi főszereplős jobban érdekelne
Köszi, ha tudtok segíteni!
Hm. Visszaolvasva nagyon speciális igényeim vannak. Mindegy, hátha lesz rá válasz...
(Az lehet, hogy segítség, ha leírom a kedvenc animéimet a műfajban, inkább animékből néztem ilyet:
- Clannad
- Horimiya
- Bunny Girl Senpai
- Oregairu
- The Quintessential Quintuplets)
Köszönöm! :D
(Semmi bajom a fantasyval, teljesen véletlen, hogy a fantasy-sabb alkotások nem jöttek be. :))
Én a klasszikus könyveket kedvelem, úgyhogy néhány ilyet ajánlok, ha nem baj. Bár, lehet nem fognak tetszeni, valóban elég speciálisak az igényeid. De, hát annyi baj legyen :)
Én Jane Austen könyveit nagyon szeretem. A te helyedben a Büszkeség és Balítélettel kezdenék, a Mensfildi kastély, pedig nekem nem tetszett. De, mindet elolvadhatod tulajdonképpen.
Nagyon szeretem még az Üvöltő széleket, azt nagyon ajánlom, meg a Jane Eyert.
Én most a Velünk végetér és a Normális emberek című könyveket olvastam legutóbb, ebben a műfajban. Ezek sem rosszak. Dráma van benne bőven, lehet tetszene.
(egyébként megkérdezhetem, hogy az éjszakai cirkusz miért nem tetszett? Csak, azért mert pont most tervezem majd meg enni, de ha nem jó, lehet inkább hanyagolom.) :)
Köszönöm neked is! :D
Hát igen, mit mondhatnék... tudom, hogy meglehetősen nehéz ajánlani nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!