Ajánlanátok nem közhelyes romantikus könyveket?
Ambrózy báró esetei.
Sajnos sok romantikus könyvet nem olvastam (illetve de, sokat olvastam, de nem közhelyeset kifejezetten keveset), de ezt a fentit többszörösen ajánlom.
És ha tudsz angolul, és nem ijeszt el a Japán kultúra, akkor még tudok párat ajánlani, de ha esetleg erre nem lenne a válasz, akkor nem akarom fölöslegesen leírni őket, úgyhogy ezzel kapcsolatban megvárom a visszajelzést. :)
Mindegy, a lényeg, hogy az Ambrózy báró esetei sorozatot tudom ajánlani Böszörményi Gyula tollából.
Meg úgy rémlik, a Tempest is jó könyv volt, bár azt nem ma olvastam.
Hú, hát harcolós-mágikusból könyvek nem nagyon jutnak eszembe... illetve de, jutnak eszembe, olyanok, amiket nem olvastam. :D
Ilyenből a kritikák (és az animeadaptációk) alapján a Re Zero light novelt, és a Rising of the Shield Hero light novelt ajánlom (ha nem tudnád, mi az a light novel: japánból eredő regényműfaj, többnyire illusztrációkkal teletűzve, inkább párbeszédekre építve. :))
Mindegy, azért romantikusokat is ajánlanék. :D
Az egyik, amit nagyon-nagyon ajánlok, az Kamoshida Hajime: Rascal Does Not Dream könyvei. Az egyik kedvenc könyvsorozatom, és A kedvenc animém.
A másik, ugyancsak Kamoshida Hajimétől a Pet Girl of Sakurasou. Gyakorlatilag átmenet egy mély karakterdráma és egy agybaj-vígjáték között.
És Makoto Shinkaitól ajánlom a Your Name-t, ami az animét dolgozza fel, regényformában. :)
Mind a háromra igaz, hogy egyáltalán nem sablonos, és egyedi, és mély is. :D
Molnár Tóni: Tépődések
Egyáltalán nem közhelyes, és nagyon mély gondolatokat feszeget. Fent van Scribd-en is, ha rákeresel, onnan le tudod tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!