Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ilyen romantikus könyveket?

Laura17. kérdése:

Ilyen romantikus könyveket?

Figyelt kérdés

A legtöbb könyvben a férfi az aki dögös és tökéletes. A nő pedig átlagos.

Na már most, én olyan könyvet keresek, ahol a nő a ,,tökéletes,, a férfi pedig az átlagos.

Vagy ha a pasi mégis dögös, tökéletes mércét veri, a csaj is olyan legyen.

(Romantikus könyveket keresek!!! )

Előre is köszönöm!!

2021. júl. 2. 13:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Hűha! Létezik ilyen könyv?

A legtöbb romantikus témájú könyv a nő szemszögéből íródott, így az ő problémáit látjuk, a férfiét nem. És mivel a nő sem látja a problémáit (defektjeit), tökéletesnek tűnik. Pedig ő sem tökéletes, csak a főszereplő lány így látja.

Igazából logikus, mivel nem lenne olyan élvezet egy „tökéletes“ nő szemszögéből látni a dolgokat.

Szerintem először keress olyat, ami a férfi szemszögéből íródott, azok között nagyobb eséllyel találsz egy ilyet.

Egyébként én nem találkoztam ilyen könyvvel, és ahogy az eddigi válaszokat (pontosabban azok hiányát) elnézem, más sem. De ez egy elég jó könyv ötlet. :)

2021. júl. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!