Mi a kedvenc Harry Potter fanficetek a merengőn?
Nekem jelenleg ez lett :) [link]
Írjátok meg ti is, és azt is, hogy miről szól :) kíváncsi vagyok, mik a legjobbak :) leginkább olyan érdekel, ami a háború után játszódik :) esetleg visszamennek a Roxfirtba stb.
Ha szó szerint vesszük, akkor a háború után játszódik:
A könyvek után hőseink éldegélnek, házasodnak, gyerekek születnek... majd egy szép nap a muglik tudomást szereznek a varázsvilágról, és megfogadják, hogy kiirtják az összes varázslót. És úgy is lesz. Harry hal meg utolsóként, de mivel ő a halál mestere, ezért visszamehet az időben, hogy helyrehozza a dolgokat. Egészen pontosan akkorra érkezik meg, amikor meghal az apja.
Ha az Azkaban csődbe megy
Az a lényege, hogy az Azkabanból ki kell költöztetni mindenkit, 12 rab egy-egy felügyelőhöz kerül, a többit dementorcsókra ítélik. James Potter kérvényt ír, hogy Sirius Black legyen a 13. aki felügyelőt kaphat. Kap is egy fiatal lányt és így az ő történetüket írja le🥰
A Nurmengard-trilógia
Nem írom le miről szól, mert konkrét 3 db Főnix rendje hosszúságú könyv. Lényegében bővíti az univerzumot, egy Voldemortnál messze erősebb ellenséggel (inkább ellenségekkel), a Halál ereklyéit középpontban tartva (leginkább a bodzapálcát)
Hogy őszinte legyek... ezt simán elfogadnám canonnak az elátkozott gyermek helyett. Az író abszolút átvette Rowling stílusát, közel tökéletes ez az alkotás, mindenképp olvasd el!
1. Harry Potter és a Negyedik Torony: [link]
2. Harry Potter és az Ezernevű: [link]
3. Harry Potter és a Smaragd Sigillus: [link]
Unsent Letters
Szomorú, sokat sírtam rajta, a Harry Potterben elhunyt szereplők testvérei leveleket írnak, de az utolsó fejezet a szülők elvesztéséről szól.
SPOILER ALERT
Teddy szemszögén keresztül ,,A farkas és Nimfa"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!