Mennyit költöttek havonta könyvekre?
Milyen nagyságú gyüjteménnyel rendelkeztek?
Megszoktatok válni könyvektől, milyen okok miatt?
Csak nagyon, de nagyon ritkán, mert könyvtáros vagyok, így a munkahelyem a sok könyv miatt egy álom. :)
Itthon rengeteg könyvünk van.
én a szüleimmel és a tesómmal élek és nagyon sok könyvünk van, de ha csak azt nézzük ami kizárólag az enyém akkor kb. 300 darab van, habár könyv nekem sose elég ;) múlt hónapban vettem vagy 20 könyvet, én inkább antikváriumból szeretek vásárolni, illetve van egy Bookdepository nevű oldal ahonnan angol meg francia nyelvű könyveket lehet rendelni, és épp volt kuponom, szóval megleptem magam néhány könyvvel :$ tegyük hozzá, az antikváriumhoz szerencse kell, vagy úgy érzed hogy semmit nem találsz/már minden megvan ami onnan tetszene, vagy úgy hogy a bolt felét meg tudnád venni :D bookdepon meg néha olcsóbb egy adott könyv, meg szokott kupon is lenni, és én olyankor szoktam rendelni ritkább könyveket, illetve van ami ott olcsóbb mint itthon bármelyik könyvesboltban (Gaimantől a Stardustot vettem meg 2000 forintért, mert féláron volt + kupon).
kb. 5000 és 20.000 forint közé raknám hogy mennyit költök egy hónapban könyvekre, van amikor több új könyvet is veszek, van amikor csak párat veszek antikváriumból, de néha ennél kevesebbet költök, mert párszáz forintokért is vettem már könyvet, no meg ne felejtsük el a jó öreg ingyen könyvest :3
Szüleim könyvei vannak a polcomon (Agatha Christie,Tarzan,Delfinkönyvek,Pöttyös és csíkos,Papirkötéses ponyvák,pár szótár,romantikus füzetkék)
Én az elektronikus könyveket preferálom havi 2-10ezer forint értékben vásárolom is az engem érdeklő könyveket
Kb 300 könyvem van eddig, 10 könyvespolcon különböző méretekben, és már elkezdtem feltölteni az ablakpárkányt is.
Eddig még nem kellett semmitől megszabadulnom, még tudok helyet szorítani:) Amiket idővel ki fogok vinni a garázsba, azok csak a régi tankönyveim lesznek, amiket addig hoztam be amíg teljesen nem tudom feltölteni általam választott könyvekkel az összes polcomat. Kb 2 év múlva kell még falra szerelhető polcokat beszereznem. Azzal is kitartok majd még 2-3 évig. Hogy utána hova teszem a könyveket, fogalmam sincs. Egy része a polcaimnak bepakolható dupla sorban, talán még azzal majd nyerek egy kis időt:) És a mostani polcaim legteteje is még üres. Oda is mennek majd.
Mikor mennyi fér bele. Van hogy csak 5-10.000ft- om van rá egy hónapban, és olyan is, hogy 20-30-40 ezerért rendelek több könyvet.
Imádok olvasni, ( a férjem is) és szeretek előre betárazni, szóval majdnem minden hónapban veszek valamennyit.
A covid lezárások 4+7 hónapja alatt pl egyáltalán nem tudtam könyveket vásárolni mert anyagilag nem fért bele, annyira lecsökkentek a bevételeink. Szóval akkor kifejezetten jól jött, hogy alapvetően rendszeresen veszek könyveket, így végig volt mit olvasnom a karantén alatt, anélkül, hogy vásároltam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!