Elolvasnatok egy ilyen konyvet?
Nem. Ausztria nem egy egzotikus hely. Kb. mindenki ismer olyan embert, aki ott él/élt és velük tud beszélgetni is. Egyszerűen ez nem olyan megfoghatatlan téma, amihez nekem kellene egy könyv.
A te tapasztalataid extrák annyira, hogy nekem TÉGED kelljen iránytűként használni? Ezzel nem bántani akarlak, én sem vagyok egy Steve Jobs vagy más hiper sikeres és ismert ember, érdekes élettörténettel, de pont ezért mondom, hogy nekem nem lenne érdekes egy másik átlagos kisember életét elolvasni.
A másik dolog; HELYESÍRÁS. A vesszők használatával nem állsz túl jól, ez egy pillantás után leszűrhető.
Az ékezetek használata olyan dolog, hogy nyilván azt fogod mondani, nem magyar a billentyűzet, de magyar karaktereket MINDEN eszközre tudsz letölteni.
Nekem ezek a dolgok arra mutatnak, hogy nem veszed annyira komolyan magát az írást, ez inkább csak elképzelés, hogy te most befolyásos író leszel.
Tényleg nem bántásból mondom (de a gyakoris tapasztalataim alapján sértésként lesz kezelve), de ez így... nem túl bíztató.
most nem vagyok benne teljesen biztos, hogy bizarr útikönyvet akarsz írni, kivándorlási útmutatót, vagy technikailag valami fejlődésregényfélét, csak nagyon furán.
de őszinte leszek annyira nem jön be a koncepció, ha útikönyvet keresek, az legyen egyenes, világos, rövid és velős, ha dolgozni akarok jönni, akkor állami honlapokon tájékozódok, mert az a legbiztosabb és legfrissebb infó (esetleg ha valami szerencsétlen jön, aki németül se tud, annak is van egy tucat magyar nyelvű blog a témában), a random emberek élettörténete meg nem érdekel. a híres embereké is ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!