Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Titeket nem idegesít fel az...

Titeket nem idegesít fel az Iov-ben Hanna? ott a sok jó karakter A Feketék a csapattársai, az arancsapat. És erreott van ő.

Figyelt kérdés

Tök jó az egész történet, de Hanna monológjai, meg szenvedése nagyon irritáló. Meg az a diós gubás jelenet is mi volt? Szedjenhozz vagy egye meg úgy. Meg az apját is számonkéri folyton, holott ő nem is eszik egészségesen. Meg csak mondja és mondja , hogy ő már nme netezik és az mennyire rossz volt. Ó édes fszom szinte átlapoztam azokat a részeket már.

Még azt a Máté gyereket nem bírtam a triológiában. Igazából Sajnálom Kornélt az ilyenekből leszek a hisztis életképtelen, tudálkos féltékenykedő barátnő.

#piros #fekete #Hanna #RIP Kornél #ZSombinak is jó a logikája , nem?
2021. jún. 17. 23:52
 1/10 A kérdező kommentje:
barátnők. A történt jó, de ez a akarakter csak dűhít. Meg introvertált, de nem bír ki pár órát a pasija nélkül, akivel úyis találkozhat majd a verseny után? Ok hogy szerelmes meg köd, de akkor is.
2021. jún. 17. 23:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Máté még el is megy. kellett egy főg*ci, igen, annak tökéletes volt. Lóriék is zseniálisak , Meg CSenge Bernadett , de ez az önelégólt gőgös pcsa csak fújta meg fújta az ökörségét.
2021. jún. 17. 23:56
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Olvass Szabó Magdát (Álarcosbál, Születésnap stb.)
2021. jún. 18. 08:23
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem könyvtippet kértem, hanem véleményt a karakterről.

NIncs bajom Leiner Laurával sem amúgy. ÉS ki mondta , hogy nem olvastam már ezeket pl? Ne gyere ide kontárkodni ha nem tudsz a kérdésre válaszolni.

2021. jún. 18. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Kontárkodni? :) Ember, te olvasod a legrosszabb ponyvát. Ha pedig tényleg olvastad volna volna legalább az Álarcosbált, akkor tudhatnád, hogy azt lopta el (dolgozta fel) LL, „képességei” szerint.
2021. jún. 18. 10:20
 6/10 A kérdező kommentje:

ÉS kit érdekel? Tudom hogy a sulijegyzetekből is vett át részeket pl. De nem ez volt a kérdés. Amúgy ha már Szabó Magda akkor inkább az ajtó.

Sőt a fekete tőr testvériségből is vett át karakterábrzolásokat azt hiszed nem látom ?

De nem ez a lényeg.

MI van akkor ha "ponyvát" olvas valaki. ÉS legrosszabbnak nevezni erős túlzás. De segítek ha nem tetszik el lehet menni , nem kötelező a megmondóembert játszani és téríteni.

2021. jún. 18. 10:24
 7/10 A kérdező kommentje:

most olvasom újra a 3. részt amikor az első verseny után vannak

Hát mit nem játssza az eszét , hogy ő miylen jó hogy már nem netezik , meg miylen rossz vlt régen. Én megértem hogy tragédia történt vele és megtörte, de ez nevetséges. nem is az ő hibája. Ez a az önelégültség meg önsajnáltatás annyira zavaró. 10-oldalos monológok és még a történethez sem tesz hozzá.

2021. jún. 19. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Én nagyon sajnáltam, hogy a csapattársaira, meg úgy általában a többiekre sokkal kevésbé fókuszált a történet. És ha már itt tartunk, a Kornél iránti rajongást sem értem, konkrétan csak egy báb volt, aki kirántotta Hannát a depresszióból.

Az oldalakon át tartó monológok engem is zavartak, pláne, hogy ugyanazt ismételgette megállás nélkül. Ezt az írónő kicsit túltolta. Mert oké, hogy a sztori fő lényege az, hogy hogyan talál vissza a régi életéhez a verseny, és Kornél által, de ez egy kicsit sok. Én ugyan még nem vesztettem el szerettem, de az önsajnálatot tényleg túlzásba vitte, vezekelt valami olyasmiért, amiről nem tehetett. Persze ez is része a karakternek, a sztorinak, szóval ugyancsak nem tudok mást mondani, mint hogy az írónővel írás közben elszaladt kicsit a ló. Amúgy szerintem valamennyire a saját érzéseit is belevitte, nehezen tudom elképzelni, hogy magától így beleélje magát.

De igazából a második trilógia is hasonló sablonra épült: ugyanúgy egy menők, népszerűk világából kiábrándult csaj a főszereplő (és igazából valamennyire Bexi is ilyen volt). Bár itt már azért kevesebb a felesleges gondolatmenet, és sokkal nagyobb hangsúlyt szerez az írónő a csapat kapcsolatára, mint a főszereplő belső vívódására. A második trilógiát jobban is szeretem.

2021. jún. 20. 01:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért a végére legalább észhez tért. Az utolsó 100-150 oldalon visszatalált önmagához. GÍ már pozitivabb vagyok vele kapcsolatban is.

Deaz a Máté ygerek. Még mindig képen tudnám térdelni.ráadásul még egy idióta is. A verseny vége előtt elszólja magát :D ekkora barmot.

2021. jún. 22. 23:33
 10/10 Pali1977 ***** válasza:
Hanna karaktere egy érzékeny, törékeny lány, akinek meghallt az anyukája. Ha már LL főhősöket elemezünk, szerintem azért Reni a SzJG-ből valamivel "hisztrisebb", bár ez sem a legjobb szó rá, inkább csak nem tesz semmit, hogy megszerezze Cortezt. Hanna fájdalma viszont érthető, és Máté még "bele is rúg" ott, ahol a legfájdalmasabb neki. Persze a végén egyedül marad, Hanna meg túl jut a gyászon. Szerintem, aki volt már hasonló helyzetben, hogy valaki fontosat vesztett el, az át tudja élni. Viszont Kornéllal felszabadult, és lassan alakul ki a kapcsolatuk, míg a második trilógiában Rajmund és Sára viszonya előre látszik, így kiszámíthatóbb.
2023. márc. 15. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!